Ξεσπά ο Βασίλειος Κωστέτσος για το έγκλημα στην Κω: «Δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους»

«Μην το συγκρίνουμε με την υπόθεση του Μπάμπη (Αναγνωστόπουλου). Δε σημαίνει ότι όποιος βιάζει ή σκοτώνει το κάνει για τον ίδιο λόγο»

Must Read

Η στυγερή δολοφονία της 27χρονης Αναστασίας έχει σοκάρει ολόκληρο το πανελλήνιο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η άτυχη κοπέλα έφυγε από την ζωή τόσο άδικα.

Συγκλονισμένος αλλά και εξοργισμένος για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα φαίνεται να είναι και ο Βασίλειος Κωστέτσος γεγονός το οποίο εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Δυστυχώς είναι αλήθεια! Πως ο μεγαλύτερος φόβος! Η αλήθεια που γνωρίζουμε αλλά δεν θέλουμε να είναι αλήθεια! Πως η ομορφιά η ανθρώπινη ζωή στραγγαλίζεται δολοφονείται από απολίτιστους… ανθρώπους! Πεινασμένους και στερημένους στο σεξ!», γράφει χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Που η φιλοξενία και η στέγη που τους χαρίζεται είναι επικίνδυνη για τους ίδιους που την προσφέρουν απλόχερα στον βωμό της ανθρώπινης αλληλεγγύης! Λυπάμαι και ντρέπομαι για αυτό το όμορφο κορίτσι που δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους….. «ανθρώπους»! Στην πατρίδα μας!», καταλήγει ο γνωστός σχεδιαστής για την ειδεχθή υπόθεση.

Για τις αναρτήσεις του στα social media αλλά και το δικό του σενάριο για τα αίτια της δολοφονίας μίλησε ο σχεδιαστής μόδας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τονίζοντας πως: «Θέλουμε δε θέλουμε, αυτοί οι άνθρωποι έχουν μία άλλη θρησκεία. Η θρησκεία αυτή βλέπει τελείως διαφορετικά τη γυναίκα απ’ ό,τι εμείς οι Χριστιανοί».

«Κάποιος ο οποίος έχει μεγαλώσει στερημένα, άγρια και δεν υπολογίζει είναι πιο επικίνδυνο απ’ ό,τι ένας Χριστιανός, Έλληνας, Ευρωπαίος. Είναι τελείως διαφορετικά. Τώρα αν ο άλλος έχει βλάβη στον εγκέφαλο, είναι τελείως διαφορετικό», επισημαίνει αμέσως μετά.

«Μου έγραψαν πολλοί ότι έχουμε και Έλληνες που βιάζουν και γυναικοκτονούν, όπως η υπόθεση του Μπάμπη (Αναγνωστόπουλου). Μη συγκρίνουμε, είναι ασύγκριτα. Η υπόθεση του πιλότου ήταν μία τελείως διαφορετική ιστορία. Δε σημαίνει ότι όποιος βιάζει ή σκοτώνει το κάνει για τον ίδιο λόγο», καταλήγει ο Βασίλειος Κωστέτσος επί του θέματος.

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση της με την τοποθέτηση του γνωστού σχεδιαστή μόδας, διευκρινίζοντας: «Όχι, όχι. Όποιος σκοτώνει, σκοτώνει και όποιος βιάζει, βιάζει. Διαφωνώ κάθετα με τον Βασίλειο. Λάθος όλο».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This