Συγκινεί η Μαρίνα Σάττι: «Συναντηθήκαμε με την αδερφούλα μου για πρώτη φορά όταν ήταν 7, 8 χρονών»

Must Read

Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης, από πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα.

Η νεαρή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως είχε ακούσει σχόλια για την καταγωγή της όταν ήμουν μικρή, κάτι το οποίο την στεναχωρούσε, ωστόσο μεγαλώνοντας την «διαφορετικότητά» της την μετέτρεψε σε δύναμη.

Η γνωστή ερμηνεύτρια άνοιξε την καρδιά της στο  «Στούντιο 4» και μίλησε για την οικογένειά της αλλά και για την μικρή της αδερφή την οποία άργησε να γνωρίσει, με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Μεγαλώνοντας και κοιτάζοντας πρόσφατα φωτογραφίες, με αφορμή τον δίσκο που είχα ανοίξει τα συρτάρια και τις είχα δει, είδα κάποιες εικόνες που δικαιολογούν πολλά πράγματα στη συνέχεια της ζωής μου. Όπως οι εικόνες από το Σουδάν, με την οικογένεια, με τις θείες, μία μίξη πολύ έντονη».

«Εγώ πήγαινα στο Σουδάν τα καλοκαίρι και με δέχθηκε η οικογένεια του πατέρα μου, θα έλεγα και περισσότερο από όσο δέχθηκαν εκείνον εδώ. Ας πούμε πως εκεί ερχόμαστε από μια χώρα που είμαστε κάπως πιο μπροστά σε κάποια πράγματα. Επίσης, ήταν η οικογένεια «του άντρα στο Σουδάν». Η γιαγιά μου και η θεία μου είχαν δυο χαρακιές στο μάγουλο, κάτι που το κάνουν στις φυλές εκεί για να δείχνουν από που είναι και που ανήκουν», είπε στην συνέχεια.

«Σήμερα ο μπαμπάς μου, η γυναίκα του και η αδελφούλα μου που είναι δεκαπέντε χρονών είναι στο Σουδάν. Είναι μικρούλα και δεν έχει άλλα αδέλφια από τους γονείς της. Συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήταν 7, 8 χρονών και ήθελε πάρα πολύ να μας βλέπει, μας έπαιρνε τηλέφωνο η μαμά της και μας έλεγε πως λέει συνέχεια στο σχολείο η μικρή πως έχει δυο αδέλφια και θέλει να σας δει. «Απλώς είναι στην Ελλάδα» έλεγε στους συμμαθητές της. Έχει φωτογραφίες μας στο σπίτι και λέει πως «αυτοί είναι η αδελφή και ο αδελφός μου». Είναι πολύ έξυπνη με την μουσική, χορεύει και τραγουδάει.» πρόσθεσε επίσης η Μαρίνα Σάττι στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This