Κατερίνα Καινούργιου: «Kακώς πλαστικοποιήθηκα! Πιο ωραία ήμουν τότε»

Must Read

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Κατερίνα Ζαρίφη θυμήθηκαν το παρελθόν τους, μέσα από παλιά πλάνα του «Πρωινού Καφέ».

Οι δύο παρουσιάστριες έδωσαν έμφαση στην αλλαγή εμφάνισής τους συγκρίνοντας το τότε με το τώρα.

Η παρουσιάστρια του Alpha μάλιστα ζήτησε από τους συνεργάτες της να προβάλουν πλάνα από την τότε εκπομπή… τρολάροντας τον εαυτό της.

«Μου λένε από πάνω: αγάπη, έχουμε κάτι πλάνα από τον Πρωινό Καφέ, είναι η Ζαρίφη, ο Μουτσινάς και μία που σου μοιάζει. Εγώ είμαι άλλη. Δείξτε τα, δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά δεν υπάρχει λόγος. Να μη βρω άντρα ποτέ;», είπε αρχικά χαριτολογώντας η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πείτε πως κάποιος έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, ανοίγει την τηλεόραση και δεν έχει γκουγκλάρει ποτέ “η Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές” και λέει “ουάου, τι ωραία κοπέλα;”, γιατί να τον βάλεις σε αυτό το τριπάκι;», συμπλήρωσε στο ίδιο ύφος η παρουσιάστρια του Alpha.

«Δειξ’ τα καλέ, δεν με νοιάζει. Δεν έχω κανέναν φόβο. Θα νομίζει ο κόσμος ότι έχω ασκήσει βέτο», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Όταν τελικά τα πλάνα από τον Πρωινό Καφέ έπαιξαν στον αέρα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε:

«Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα σας. Λένε ότι ήμουν σαν μάγισσα, ότι είναι μία που μου μοιάζει. Είμαι μία γλύκα! Μια χαρά είμαι, γλυκύτατο κοριτσάκι και φυσικότατο. Να σου πω την αλήθεια, τώρα κακώς πλαστικοποιήθηκα. Πιο ωραία ήμουν τότε! Μου έχει μείνει το όνομα και η φήμη» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This