Βίκυ Κάβουρα για Γιώργο Τζαβέλλα: «Πάμε παντού ως ζευγάρι, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους παπαράτσι»

H ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή

Must Read

Η Βίκυ Κάβουρα έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της αλλά και στα προσωπικά της καθώς τον τελευταίο χρόνο είναι ζευγάρι με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα.

Σχετικά με τα επαγγελματικά της τόνισε πως τα τελευταία δυο χρόνια είναι άνεργη και το αποδίδει στο γεγονός ότι ασχολήθηκε με την τηλεπαρουσίαση και γι αυτό μπέρδεψε τους σκηνοθέτες. Τη νέα σεζόν όμως θα επανέλθει στο θέατρο με την παράσταση “Άνδρες έτοιμοι για όλα”. Επίσης είπε πως λανσάρει μια συλλογή από μαγιό η οποία πάει πολύ καλά.

Όσον αφορά στα προσωπικά της είπε πως με το σύντροφό της Γιώργο Τζαβέλλα είναι πολύ καλά μαζί, κυκλοφορούν ελεύθερα έξω παρέα και δεν έχουν πρόβλημα με τις φωτογραφίες των παπαράτσι, ωστόσο δεν θέλει να αναφέρεται εκτενώς στην προσωπική της ζωή.

«Το Instagram είναι προσωπικός μου λογαριασμός, ανεβάζω ότι νιώθω κάθε φορά ότι θέλω να μοιραστώ με τους followers. Ότι νιώθω εγώ. Αισθάνομαι πολύ αμήχανα εγώ όταν με ρωτάνε πράγματα για την προσωπική μου ζωή. Παντού πάμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα για τον Γιώργο Τζαβέλλα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This