Πρύτανης: Ο DJ από τα Ημισκούμπρια έχασε 87 κιλά και έχει κατάστημα με αρώματα

Άλλαξε τη ζωή του χάνοντας βάρος και τη ρότα της επαγγελματικής του ζωής

Must Read

Ο Πρύτανης, κατά κόσμον Κωνσταντίνος Κωστάκος, που έγινε πάρα πολύ γνωστός ως DJ του συγκροτήματος Ημισκούμπρια, έχασε πάρα πολλά κιλά και πλέον διατηρεί κατάστημα με αρώματα στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ο DJ του hip hop συγκροτήματος Ημισκούμπρια το οποίο διαλύθηκε καθώς προέκυψε ένας τσακωμός μεταξύ τους, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και είπε τα εξής:

Για το nick name Πρύτανης δήλωσε: «Ήταν το παρατσούκλι που μου έδωσαν λόγω του τρόπου ομιλίας μου. Το είχα πριν ασχοληθώ με τη μουσική. Ασχολούμαι με τα αρώματα από το 2012. Η τότε σύζυγός μου είχε κατάστημα και το ψάχναμε μαζί.».

«Έχω αλλάξει εμφανισιακά και δεν καταλαβαίνουν όλοι ποιος είμαι όταν με βλέπουν στο μαγαζί. Έκανα επέμβαση στο στομάχι, είχα φτάσει 180 κιλά και τώρα είμαι στα 93. Έκανα την αλλαγή αυτή γιατί δεν άντεχα τον εαυτό μου» πρόσθεσε στην πορεία.

Στη συνέχεια, ο ίδιος δήλωσε: «Ως Ημισκούμπρια είχαμε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, αλλά περισσότερο είχε ο Μιθριδάτης. Βγάλαμε χρήματα τότε, ήταν πολλά για τρία φτωχά παιδιά. Σε σύγκριση όμως με αυτά που έπαιρναν οι τραγουδιστές που εμφανίζονταν σε πίστες, ήταν τίποτα. Τα Ημισκούμπρια διαλύθηκαν γιατί υπήρξε ένας τσακωμός και είπαμε να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει για να είναι καλά».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This