Σάντρα Βουτσά: «Περάσαμε πολύ δύσκολο βράδυ! Βλέπαμε τη φωτιά από πάνω μας»

Must Read

Δύσκολες ώρες βιώνουν οι κάτοικοι αρκετών περιοχών της Αττικής εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε από χθες το μεσημέρι.

Ανάμεσα στα μέρη που έχουν τυλιχτεί στις φλόγες είναι και η Σαρωνίδα.

Για την εκκένωση του σπιτιού της λόγω της φωτιάς στη Σαρωνίδα μίλησε η Σάντρα Βουτσά στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και περιέγραψε τις δύσκολές στιγμές που βίωσε.

«Περάσαμε πολύ δύσκολο βράδυ. Κατ’ αρχάς, η φωτιά ξεκίνησε από τον Κουβαρά που είναι πολύ μακριά από εμάς. Έβλεπα μετά σε ένα δελτίο ότι διένυσε 12χλμ σε δυο ώρες. Ξαφνικά ήταν δίπλα μας. Έτσι κάνει η φωτιά, εκεί που λες ότι είναι μακριά, ξαφνικά τη βλέπεις δίπλα σου», ανέφερε αρχικά η Σάντρα Βουτσά.

«Η περιοχή εδώ έχει πολλά σπίτια στο βουνό που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα. Προσπαθήσαμε να είμαστε ψύχραιμοι. Εμείς έχουμε και ζώα εδώ. Έπρεπε να μαζέψουμε όλα τα ζώα και πήγαμε σε μια φίλη μας που μας φιλοξένησε. Την ευχαριστώ πάρα πολύ που μας φιλοξένησε με όλα τα ζώα στην Παλαιά Φώκαια.

Το σπίτι μας γλίτωσε στο τσακ. Βλέπαμε τη φωτιά από πάνω μας. Μας έδιωξαν. Είναι πάρα πολύ άγριο να μαζεύεις τα πράγματά σου σε βαλίτσες, δε μπορείς να πάρεις και όλο σου το βιός, και να μη ξέρεις αν θα γυρίσεις, τι θα βρεις και όλη σου η ζωή να έχει καεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Να μην πω πόσα ζωάκια θα καήκανε στο βουνό… Και οι πυροσβέστες και οι εθελοντές και η πολιτική προστασία δώσανε τεράστιο αγώνα. Οι άνθρωποι δεν κοιμήθηκαν σχεδόν ένα 24ωρο αλλά, πρέπει να πούμε ότι ο καθένας πρέπει να καθαρίζει το οικόπεδό του, τα αφήνουν όλοι έτσι για να έρθει ο Δήμος. Αν δεν έρθει ο Δήμος, θα καείς ζωντανός;» καταλήγει η Σάντρα Βουτσά και οι περιγραφές της καθηλώνουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This