Βλάσσης Χολέβας: «Είμαι από εκείνους που νιώθουν ότι δεν έχουν κάνει όσα έπρεπε για το παιδί τους»

«Νιώθω συνέχεια την έλλειψη της καθημερινής επαφής» ανέφερε ο σχεδιαστής

Must Read

O Bλάσσης Χολέβας έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή αλλά και στη σχέση που έχει με την 13χρονη κόρη του Μπέλλα η οποία ζει στη Γερμανία και δεν την βλέπει όσο θα ήθελε λόγω της απόστασης.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να έχεις τέτοια απόσταση από το παιδί σου και κυρίως ως το παιδί του, είτε είναι πατέρας, είτε είναι μητέρα. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο, παρόλο που μπορεί να βλέπεστε από κοντά τρεις-τέσσερις φορές τον χρόνο. Μέσω της τεχνολογίας πλέον μπορείς να δεις το παιδί σου κάθε ημέρα, έστω και από μία οθόνη, αλλά και πάλι δεν είναι αρκετό, βασανίζονται και οι δύο πλευρές. Πολλές φορές το παιδί κάνει δύσκολες ερωτήσεις που δεν ξέρεις πώς να τις απαντήσεις και το μόνο που σε σώζει είναι να μιλάς με ειλικρίνεια. Είμαι από εκείνους τους γονείς που νιώθουν ότι δεν έχουν κάνει όσα έπρεπε για το παιδί τους και νιώθω συνέχεια την έλλειψη της καθημερινής επαφής» τόνισε ο σχεδιαστής.

Στη συνέχεια, ο Βλάσσης Χολέβας ξεκαθάρισε ότι η φημολογούμενη νέα του σχέση δεν ισχύει και πως η ξανθιά γυναίκα με την οποία τον είδαν στη Μύκονο δεν είναι σύντροφός του.

«Καμία σχέση, είναι φίλη και πελάτισσα η οποία ήθελε να πάμε στο μαγαζί να ψωνίσει και να γυρίσει στην παρέα της. Εκείνη μου ζήτησε να μου κρατήσει το χέρι, κάτι που ξένισε αρχικά γιατί συνήθως δεν το συνηθίζω ούτε με σύντροφό μου, αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί είμαι άνθρωπος της επαφής. Είναι αστείο που μου έχουν προσάψει διάφορες σχέσεις οι οποίες δεν ισχύουν. Δεν είναι δυνατόν με όποια τυχαίνει να με “πιάνουν” μαζί να μου τη χρεώνουν σαν σχέση» εξήγησε ο σχεδιαστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This