Η απάντηση της Έλενας Τσαγκρινού στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Ισχύει η όχι;

Must Read

Στα Κύθηρα πού βρίσκεται η Έλενα Τσαγκρινού με τον αγαπημένο της DJ Stephan για να ξεκουραστούν, αλλά και για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Η τραγουδίστρια βιώνω μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού πρόσφατα δέχτηκε πρόταση γάμου από το σύντροφό της.

Η ερμηνεύτρια αυτές τις μέρες βιώνει στιγμές χαλάρωσης για αυτό θέλησε να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Q & A .

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που της έκαναν ήταν και μία που αφορούσε τα επαγγελματικά της σχέδια.

Πολλοί ενδεχομένως να περίμεναν πως φέτος το καλοκαίρι θα κάνει κάποια περιοδεία, ωστόσο, όπως αποκάλυψε, αποφάσισε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της, καθώς προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο μάλιστα είναι ευχάριστο.

«Φέτος το καλοκαίρι ακυρώσαμε κάθε συναυλία. Είχαμε πάρα πολλά request, απλά δεν σας ανέβασα ούτε το tour γιατί υπήρχε ένα θέμα υγείας. Όχι κακό! Καλό. Οπότε πιστεύω του χρόνου το καλοκαίρι θα είμαι παντού», είπε χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτή τη δήλωση ορισμένοι σκέφτηκαν πως η Έλενα Τσαγκρινού είναι έγκυος.

«Υποψιάζομαι εγκυμοσύνη και πολύ χαίρομαι αν ισχύει! Περιμένω ανακοίνωση», της έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά, με εκείνη να απαντάει με ένα αινιγματικό χαμόγελο.

Όσον αφορά τα σχέδια για τον επικείμενο γάμο της με τον dj Stephan, τόνισε πως: «Πιστεύω πως όταν έχεις διάθεση να κανονίσεις το μυστήριο του γάμου, είσαι και σίγουρος ότι είναι η στιγμή. Οπότε, όταν θα υπάρξει αυτή η διάθεση, θα το μάθετε» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This