Τα κορίτσια της showbiz έβαλαν τα μπικίνι τους για μαύρισμα και βουτιές

Must Read

Καλοκαιράκι, καύσωνας, διακοπές και παραλία. Οι σταρ της showbiz φοράνε το μαγιό τους και ψηφίζουν θάλασσα δαγκωτό! Με αναλογίες που κόβουν την ανάσα, οι ωραίες της showbiz φοράνε το μπικίνι τους και τα ολόσωμά τους και παίρνουν ωραίο μαύρισμα στον ήλιο.

H Ελευθερία Ελευθερίου παραλίγο να «ξυπνήσει» το ηφαίστειο στη Σαντορίνη, κρεμώντας topless την πετσέτα της.

Τη Σχοινούσα επέλεξε η Δούκισσα Νομικού για τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουλίου. Πόζαρε στην κάμερα με χαμόγελο φορώντας ένα κόκκινο μαγιό. «Στην αγαπημένη μου Σχοινούσα. Η σημερινή ημέρα σε εικόνες και εκθαμβωτικά χαμόγελα» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Δούκισσα Νομικού.

Από την άλλη μεριά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναρτά σχεδόν σε καθημερινή βάση στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης στα νησιά στα οποία κάνει διακοπές. Το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Ιουλίου η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία της με μαγιό, αυτή τη φορά στον βυθό. Φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, πόζαρε ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα, για να μοιραστεί τη φωτογραφία με τους 596.000 ακολούθους της στο Instagram, η οποία ξεπέρασε τα 14.000 likes από τις πρώτες δύο ώρες της δημοσίευσής της. «Στα ξαφνικά» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στη Μύκονο και στα Κουφονήσια.

Στην Πάτμο βρίσκεται η Ναταλία Δραγούμη για τις καλοκαιρινές της διακοπές, όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτηση στα social media. Προχθές το μεσημέρι η ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο Instagram, που μετρά 100.000 followers, από το νησί. Φορώντας μαύρο μπικίνι και γυαλιά ηλίου, η Ναταλία Δραγούμη χαμογελά και παίρνει πόζες μπροστά από έναν ξύλινο δίσκο με αλλαντικά που βρίσκεται μπροστά της. Στην περιγραφή της δημοσίευσής της γράφει: «Το ερώτημα δεν είναι τι κοιτάς, αλλά τι βλέπεις. Γέλα γιατί χανόμαστε». Νωρίτερα τον Ιούλιο η Ναταλία Δραγούμη πέρασε μερικές μέρες στην Ιο, απ’ όπου δημοσίευσε ακόμη μία φωτογραφία της με μαγιό.

Αλλη μία ακόμη κούκλα, η Τόνια Σωτηροπούλου, κάνει τις διακοπές της στην Ανάφη με τον Κωστή Μαραβέγια. Στις φωτογραφίες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ποζάρουν χαλαροί και ευδιάθετοι, με την Τόνια να φορά ένα όμορφο μοβ μπικίνι.

Στα ύψη εκτοξεύει και η Βίκυ Κάβουρα τον υδράργυρο του διαδικτύου! Με φόντο το γαλάζιο, άλλοτε της θάλασσας και άλλοτε της πισίνας, και τον ήλιο, δεν παύει να μοιράζεται ξεχωριστά στιγμιότυπα με μαγιό στα social media με τους διαδικτυακούς φίλους της. Ετσι, το απόγευμα του Σαββάτου η καλλονή ηθοποιός έδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και το μαύρο μικροσκοπικό της μπικίνι γράφοντας λιτά στη λεζάντα: «Sunkissed».

Βίκυ Κάβουρα

Τέλος, η Σοφία Φυρού έδειξε πόσο της πηγαίνουν τα κίτρινα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This