Βασίλειος Κωστέτσος-Πυρ και μανία για τις παραστάσεις στην Επίδαυρο: «Περισυλλογή πλαστικών μπουκαλιών ή αφόδευση σκουπιδιών…»

«Το Θέατρο της Επιδαύρου κάλλιστα μπορεί να γίνει camping για τουρίστες»

Must Read

Η ελεύθερη διασκευή της Λένας Κιτσοπούλου στους «Σφήκες» του Αριστοφάνη και η αντίστοιχη του Φρανκ Κάστορφ στη «Μήδεια» του Ευριπίδη, προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς δεν άρεσε στους περισσότερους που παρευρέθηκαν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν αυτές τις παραστάσεις.

Οι εν λόγω παραστάσεις δέχθηκαν σκληρή κριτική, ενώ οι ηθοποιοί που έπαιζαν αποδοκιμάστηκαν από τους θεατές, εξαιτίας των σκηνικών που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και για τον τρόπο που προσεγγίσθηκε ο λόγος του Αριστοφάνη και του Ευριπίδη.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τοποθετήθηκε για τις συγκεκριμένες παραστάσεις εκφράζοντας την οργή του για τα όσα παρακολούθησαν οι θεατές ρίχνοντας τις ευθύνες στην πολιτεία και στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί επιχορηγούν ή ανεβάζουν έτσι περνώντας και από επιτροπή κιόλας!!! Παραστάσεις στο Θέατρο της Επιδαύρου;;;;!!!Αφού κάλλιστα μπορεί να γίνει camping για τουρίστες!!! Περισυλλογή πλαστικών μπουκαλιών ή αφόδευση σκουπιδιών αλλά και αθλητικές εγκαταστάσεις για μπάσκετ!!!!!!Και ΟΛΑ αυτά με το να τα πληρώνονται και όχι να πληρώνουν!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This