Τιμολέων Διαμαντής: Ο νικητής του Masterchef 2 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

Φωτογραφίες από το μυστήριο και την δεξίωση γάμου.

Must Read

Τον γνωρίσαμε το 2018 μέσα από το Master Chef, όπου ανακηρύχθηκε νικητής. Ο λόγος για τον Τιμολέων Διαμαντή, ο οποίος πριν ασχοληθεί με την μαγειρική εργαζόταν ως βαφέας αυτοκινήτων.

Η ενασχόλησή όμως με τον αθλητισμό και την υγιεινή διατροφή, τον οδήγησε στον κόσμο της γαστρονομίας. Από τα πρώτα του κιόλας βήματα ξεχώρισε και πήγε την μαγειρική αρκετά βήματα παρακάτω.

Ο σεφ που κατοικεί πλέον μόνιμα στο Βόλο, απ’ όπου και κατάγεται, εκτός από την επαγγελματική του επιτυχία νιώθει περήφανος και για τις προσωπικές του επιλογές.

Ο 33χρονος σεφ, πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Νέας Ιωνίας Βόλου.

Το ευτυχές γεγονός γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο τον μάγειρα, καθώς ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ορισμένες φυτογραφίες.

Ενώ φωτογραφίες από το μυστήριο αλλά και από την δεξίωση του γάμου δημοσίευσε και το Volonakinews.gr.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This