Γιώργος Γερολυμάτος: Δεν έκανα το γκόμενο ρε παιδιά! Δεν είχα ανάγκη να το κάνω αυτό για να έχω κατακτήσεις»

Must Read

Ο Γιώργος Γερολυμάτος ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 1970, σαν λαϊκός καλλιτέχνης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» έκανε ένα flashbak και περιέγραψε την πρώτη στιγμή που μπήκε στο στούντιο για ηχογράφηση.

«Είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή ενός καλλιτέχνη. Εγώ είχα τη χαρά και την τιμή και την τύχη, τη μεγάλη τύχη να τραγουδήσω στην Κολούμπια στο παλιό στούντιο που γινόντουσαν τότε οι κομπίνες… Τότε έπρεπε να είσαι τραγουδιστής για να γίνεις τραγουδιστής. Πρώτα τραγουδιστής και όχι οτιδήποτε άλλο εκτός από τραγουδιστής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τους νέους τραγουδιστές, παραδέχτηκε πως έχει ξεχωρίσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το Νίκο Βέρτη γιατί: «είναι ευπρεπείς στο ντύσιμό τους, στο χαρακτήρα τους, δεν βωμολοχούν, προσέχουν τι λένε, προσέχουν τις κινήσεις τους και δεν πουλάνε μούρη εγώ ήμουν αντίθετος πάντα»

Ο Γιώργος Γερολυμάτος ήταν ο πρώτος άνδρας που φωτογραφήθηκε ημίγυμνος για την ελληνική έκδοση του περιοδικού Playboy, στο πρωτοχρονιάτικο τεύχος του 1990.

«Πέρασε από κόσκινο η πρόταση αυτή αλλά η εταιρεία μου είπε ότι είναι καλό να το κάνω θα ήμουν ο πρώτος, εξάλλου θα είναι ιστορικό το γεγονός ότι θα είμαι πρώτος μπήκα διάβασα ασχολήθηκα είδα ότι υπήρχαν κάποιοι επώνυμοι στο εξωτερικό που το είχαν κάνει Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είδα ότι ήμουνα αρτιμελής, και λέω γιατί να μην το κάνουμε μία συμφωνία ότι στα απόκρυφα σημεία θα είχα μία σκιά. Έγινε χαμός προσκύνημα θα μπορούσα να πω και το οποίο ήταν στο μαγαζί είναι μεγάλη επιτυχία.

Οι γυναίκες το είδαν θετικά και πολλοί άντρες με κατηγόρησαν ότι ήθελα να κάνω τον γκόμενο. Δεν έκανα το γκόμενο ρε παιδιά εγώ εντάξει ήμουνα συμπαθητικούλης, δεν είχα ανάγκη να το κάνω αυτό για να έχω κατακτήσεις. Το έκανα απλώς γιατί έπρεπε να το κάνω σαν καλλιτέχνης», είπε για την απόφαση να φωτογραφηθεί γυμνός.

Για το φλερτ που δεχόταν από άντρες είπε πως γλίστραγε σαν το χέλι.

«Είχε υπομονή και κέρδισε γιατί ο επιμένων νικά. Με τη γυναίκα μου ήταν μία αληθινή ιστορία αγάπης. Όταν έχει ζήσει έντονα τη ζωή του ένας άνθρωπος είναι λογικό να πρέπει να διαχειρίζεται τη ζωή του από ένα σημείο και μετά με ένα πάρα πολύ ωραίο και ευγενικό τρόπο και πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που είναι χορτάτος οπότε δεν είχα λόγο να συνεχίσω τη ζωή μου όπως ήταν πριν, μετά το γάμο. 

Σχέσεις είχα και με επώνυμες και ερωτεύτηκα. Τον έρωτα μπορεί να το νιώσεις και δυο και τρεις και τέσσερις και πέντε φορές αλλά αγάπησα μόνο τη γυναίκα μου», είπε για την σύζυγό του.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This