Λίγο πριν «αποχαιρετήσουμε» το 2019 η J-Lo μας επιφύλασσε μια… πολύ μεγάλη έκπληξη! (video)

Must Read

Σε μια σεζόν, μέσα στην οποία έχει γευτεί απανωτές επιτυχίες, η Τζένιφερ Λόπεζ κατάφερε να αγγίξει το… κορυφαίο της επίτευγμα για φέτος, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος!

Πλέον, ούτε η αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία της τελευταίας της ταινίας «Hustlers» (Επικίνδυνες Κυρίες), ούτε η κυκλοφορία του νέου της αρώματος «Promise» και του νέου της single «Baila Conmigo», ούτε καν η… επέλασή της στην πασαρέλα του Μιλάνου με τη θρυλική πράσινη Versace τουαλέτα που είχε πρωτοφορέσει πριν από 19 ολόκληρα χρόνια, μπορεί να συγκριθεί με αυτό που ανακαλύψαμε για εκείνη μέσω Instagram.

Δείτε επίσης: Απίθανο! Δείτε το περίφημο πράσινο Versace της J.Lo να «μεταμορφώνεται» σε κοστούμι για το… Halloween! (video)

Η πολυαγαπημένη μας J-Lo έχει πλέον –κρατηθείτε- νέο… χτένισμα!

Ναι, δεν σας κάνουμε πλάκα.

Τα αποκαλυπτήρια, μάλιστα, έκανε ο Chris Appleton, «hair artist» (όπως του αρέσει να τον αποκαλούν) των διασημοτήτων, μέσω του προφίλ του, και, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στην ακόλουθη φωτογραφία, τα μαλλιά της είναι πλέον τόσο κοντά, όσο ποτέ άλλοτε. Χώρια το ότι είναι ασύμμετρα και με ανταύγειες σε… χρυσόξανθο χρώμα!

Εκπλαγήκατε κι εσείς, όσο κι εμείς; 

Ας χαλαρώσουμε λοιπόν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This