Τριαντάφυλλος: «Με στοιχεία, αγοράκι μου, να ξέρουν ποιος είσαι! Αφού είσαι ο μεγάλος μάγκας! Έλα μπροστά μας να τα πεις»

Ξέσπασε ο τραγουδιστής!

Must Read

Η Αθηναΐς Νέγκα δέχθηκε αισχρά σχόλια από άγνωστο στο Twitter σχετικά με την λεύκη που έχει στα πόδια της γεγονός το οποίο συζητήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes».

Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε κατά όσων έχουν δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στα social media με σκοπό να σχολιάζουν κακοπροαίρετα.

«Στο twitter βρίζουν και λένε χίλια δύο για όλους χωρίς να υπάρχει αύριο. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα. Δεν γίνεται να κάνω εγώ ψεύτικο προφίλ, Μαριάντα μου, κι επειδή δεν σε γουστάρω να γράφω άσχημα για σένα. Και να βάζω και άλλους γιατί μπορώ με 100 και 200 ευρώ εγώ να κάνω άλλους 10, 20, 30 λογαριασμούς και να αρχίσω να κράζω συνεχόμενα», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Με στοιχεία όλοι, και Instagram και όλα, κανονικά το ονοματάκι σου… Με στοιχεία, αγοράκι μου, να ξέρουν ποιος είσαι. Αφού είσαι ο μεγάλος μάγκας, να σε βλέπουμε ότι είσαι μάγκας και δεν είσαι το μαγκάκι του πληκτρολογίου. Έλα μπροστά μας να τα πεις», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε και στο Instagram: «Στο Instagram, με ψεύτικα προφίλ, που βρίζουν οικογένειες, παιδιά… Όταν σου στέλνει κάτι κάποιος κι εσύ απαντήσεις ανάλογα, σου κλείνει τον δικό σου λογαριασμό. Γιατί;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This