Ποια ηθοποιός του «Game of Thrones» θέλει να γίνει ο επόμενος… 007; (video)

Must Read

Αφού, ως Καλίσι, κατάφερε να εκκολάψει δράκους, ενώ διεκδίκησε μέχρι τέλους τον χαμένο θρόνο της, πλέον θέλει κάτι αρκετά πιο απλό: τον τίτλο του επόμενου… 007!

Η Εμίλια Κλαρκ, πρωταγωνίστρια της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», η οποία έχει πλέον ολοκληρωθεί, δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να γίνει η πρώτη θηλυκή 007, καθώς ο Ντάνιελ Κρεγκ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον κινηματογραφικό ρόλο έπειτα από 13 χρόνια.

ΕΜΙΛΙΑ ΚΛΑΡΚ GAME OF THRONES

Σε ερώτηση που δέχτηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Empire», αναφορικά με το αν θα ήθελε να υποδυθεί τον χαρακτήρα του θρυλικού Βρετανού κατασκόπου, απάντησε: «Φυσικά! Ναι!. Ο Τζέιμς Μποντ είναι από εκείνα τα franchises που είναι πάντα άψογα», τόνισε η Αγγλίδα ηθοποιός, η οποία αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στην ρομαντική δραμεντί «Last Christmas» (από Πέμπτη 14/11 και στις ελληνικές αίθουσες).

ΕΜΙΛΙΑ ΚΛΑΡΚ ΕΜΙΛΙΑ ΚΛΑΡΚ LAST CHRISTMAS

Η Εμίλια Κλαρκ δεν είναι, πάντως, η μοναδική ηθοποιός που εκδηλώνει ενδιαφέρον για τον ιστορικό τίτλο της «πρώτης γυναίκας Μποντ». Η Μισέλ Ντόκερι, γνωστότερη ως Lady Mary στη σειρά, αλλά και την ταινία «Downton Abbey», και η ανερχόμενη Λασάνα Λιντς, είναι οι βασικές «ανταγωνίστριές» της, με την δεύτερη να προβάλλει, επί του παρόντος, ισχυρή υποψηφιότητα, καθώς οι φήμες λένε ότι ήδη έχει «κλείσει» να ενσαρκώσει την 007 στη πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο «No Time to Die».

Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που επιμένουν ότι ο πράκτορας πρέπει να συνεχίσει να ενσαρκώνεται από λευκούς άνδρες. «Ο συγγραφέας Ίαν Φλέμινγκ φρόντισε με μεγάλη ακρίβεια να περιγράψει τον Τζέιμς Μποντ, που ήταν άνδρας, Βρετανός, συγκεκριμένου ύψους και κορμοστασιάς, με μάλλον σκληρό πρόσωπο και λεπτό σώμα. Μου φαίνεται αλλόκοτο, έπειτα από όλα τα παραπάνω, να βάλεις γυναίκα σε αυτό τον ρόλο» δήλωσε η Αγγλίδα ηθοποιός Τζοάνα Λάμλεϊ.

Διαβάστε επίσης: Γιατί έχουν γυριστεί τρία διαφορετικά φινάλε για τη νέα ταινία του «007»

Αντιθέτως, ο πρώην 007 Πιρς Μπρόσναν στηρίζει πολύ την ιδέα της… αλλαγής φύλου στον 007! Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ντοβίλ, ο 66χρονος Ιρλανδός ηθοποιός δήλωσε ενθουσιασμένος με την ιδέα. «Ναι! Νομίζω ότι είδαμε αρκετούς άνδρες να τον κάνουν τα τελευταία 40 χρόνια. Φύγετε από τη μέση, άνδρες, και βάλτε μια γυναίκα εκεί!» είπε χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν, δείτε το trailer του «Last Christmas»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This