Bo για Καρολίνα Καλύβα: «Με πλήγωσε πάρα πολύ αυτό που έγινε! Δεν είμαι θεός για να συγχωρήσω…»

«Πέρασε και δεν ακούμπησε»

Must Read

Ένα από τα θέματα που απασχόλησε το φετινό Survivor ήταν το ειδύλλιο που προέκυψε ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε σχέση.

Δείτε επίσης: Καρολίνα Καλύβα: «Έρωτας με την πρώτη ματιά με τον Μάριο- Δεν ξέραμε ότι θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις»

Ο Μάριος Πρίαμος είχε σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου και η Καρολίνα με τον Μπο. Μετά την δημοσιότητα που πήραν τα τρυφερά τετ α τετ των δύο παικτών του Survivor, ο Μπο προσπάθησε να μην δώσει λαβές για σχόλια, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως ενοχλήθηκε αρκετά δεδομένου ότι ο Μάριος ήταν και φίλος του.

Δείτε επίσης: Μπο για Μάριο Πρίαμο: «Θα μπορούσε να το σκεφτεί όταν μου έλεγε ότι θα προσέχει την κοπέλα μου»

Παρόλα αυτά, ο ίδιος, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes», παραδέχθηκε πως πληγώθηκε πολύ από αυτό που συνέβη.

«Το διαχειρίστηκα, όπως θα το διαχειριζόμουν και χωρίς την τηλεόραση. Πολλοί φίλοι μου έλεγαν να μην μπω σε αυτή τη διαδικασία, να κρυφτώ, να μην μιλήσω. Νομίζω πως οτιδήποτε μας συμβαίνει πρέπει να το αντιμετωπίζουμε, όπως θα το αντιμετωπίζαμε κανονικά.

Το καλό σε αυτή την κατάσταση ήταν ότι γνώρισαν, ξαναθυμήθηκαν τι άνθρωπος μπορεί να είναι αυτό το παιδί. Δεν μπορώ να πω ότι κέρδισα κάτι ή έχασα κάτι. Δεν το βάζω καν σε αυτή την κατηγορία. Απλά, εκτέθηκα και με ξαναθυμήθηκαν, κατάλαβαν κάποια πράγματα;»,

Δεν είμαι θεός για να συγχωρήσω τίποτα. Δεν κράτησα ποτέ κακία, για να συγχωρήσεις κάποιον πρέπει να νιώσεις κακία, δεν το ένιωσα αυτό το πράγμα. Έγινε, πέρασε, έγινε, πέρασε και δεν ακούμπησε», είπε ο Βο.

Όσον αφορά την εμπειρία που αποκόμισε από το Survivor και το ενδεχόμενο να ξανασυμμετείχε τόνισε πως: «Το 17′ ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που δεν είχα κάνει ούτε κάμπινγκ. Έμαθα πολλά πράγματα, ξαναθυμήθηκα ουσιαστικά πράγματα. Μου άλλαξε τη ζωή. Πολλή δουλειά, πολλή αγάπη από τον κόσμο. Διαφορά στην εικόνα.

Μου έκανε πολύ καλό πάντως. Θα το συζητούσα να ξαναπάω. Αν μου έρθει μια πρόταση πάντα τη συζητάω. Δεν είμαι αρνητικός αλλά ανάλογα! Θα έμπαινα στη διαδικασία να το σκεφτώ για το All Star. Μου έκανε καλό σαν παιχνίδι σε αρκετούς τομείς, θα με φόβιζε να πω το ναι για την υγεία, λόγω τραυματισμών, λόγω ηλικίας».

Τέλος για την απόφαση του να κατέβει στις εκλογές αποκάλυψε ότι: «Μου ζήτησαν να κάνω μια συναυλία στην Ηλιούπολη όσο ήμουν ακόμη στο J2US. Έγινε πανικός, πολύς κόσμος. Και πήρε ο Δήμαρχος τόση αγάπη που είπε ας τον κρατήσω κοντά μου. Κάναμε μια κουβέντα. Δεν θα μπλέξω στην πολιτική αλλά θα βοηθήσω τον τόπο με κάποια πολιτιστικά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This