Kατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με υπέροχο Dior καπέλο αξίας 750 ευρώ

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο luxury brand

Must Read

H Kατερίνα Καινούργιου απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της και ακόμη ξεκουράζεται καθώς από το Σεπτέμβριο θα επανέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Λίγο πριν επιστρέψει για να παρουσιάσει ξανά την εκπομπή της «Super Κατερίνα» ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ασπρόμαυρη καλλιτεχνική φωτογραφία της την οποία όπως εξήγησε στη λεζάντα ζήτησαν οι διαδικτυακοί της φίλοι καθώς τους αρέσει, στην οποία φοράει ένα ψάθινο καπέλο μάρκας Dior το οποίο στο επίσημο site του οίκου κοστίζει 750 ευρώ.

 

Η Κατερίνα Καινούργιου προτιμά συχνά το συγκεκριμένο luxury brand για τις εμφανίσεις της. Την έχουμε δει να κρατάει και τσάντες του οίκου ενώ τώρα την είδαμε και ένα καπέλο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας της θέλησε να περάσει ένα μήνυμα για την αυτοαποδοχή και έγραψε: «Μου ζητήσατε να ποστάρω αυτή την φώτο … για κάποιο λόγο σας άρεσε πολύ. Ξέρετε γιατί ? Γιατί είμαι φυσική ,χαρούμενη ,ευγνώμων κ ήρεμη … Οι άνθρωποι είναι ομορφότεροι όταν είναι ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί…Έτσι είναι πιο ελκυστικοί…Στο τέλος της μέρας, αυτός που μένει μαζί μας θα είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Κι αν εσύ δεν καταφέρεις να σε αγαπήσεις με ό,τι ατέλεια κουβαλάς, δε θα το κάνει κανείς άλλος… Σας στέλνω την αγάπη μου. Μου λείψατε» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This