Η Σπυρούλα στο GNTM είπε «bye» και έφυγε για το… Ντουμπάι! (video)

Must Read

Αν και ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του «Greece’s Next Top Model», τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και έξω από αυτό, όπως έδειχναν και τα άφθονα υποστηρικτικά σχόλια στα social media, η Σπυρούλα Κάιζερ δεν τα κατάφερε να φτάσει ούτε καν ως την τελική δεκάδα!

Η 24χρονη Κύπρια, αν και έχει σπουδάσει υποκριτική σε Ελλάδα και Αμερική, εντός του παιχνιδιού όχι μόνο δεν… υποκρινόταν (εκτός κι αν το απαιτούσαν οι συνθήκες κατά τη διάρκεια των διαφόρων δοκιμασιών), αλλά ήταν 100% αληθινή.

ΣΠΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙΖΕΡ NEW YORK FILM ACADEMY

Όπως 100% αληθινές είναι και οι… καμπύλες της, γεγονός που, από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι, κατάφερε να εκτοξευθεί στην κορυφή των προτιμήσεων του αντρικού κοινού του reality μοντέλων.

Δείτε επίσης: Η ανάρτηση της Σπυρούλας Κάιζερ μετά την αποχώρηση από το GNTM (video)

Η Σπυρούλα, η οποία ονειρεύεται να κάνει πασαρέλα σε επίδειξη των Dolce & Gabbana «γιατί τους αρέσουν τα μοντέλα με καμπύλες», αλλά και να παίξει σε χολιγουντιανή ταινία, στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ιππασία και την κολύμβηση και διαβάζει βιβλία αυτοβελτίωσης.

Επίσης κάνει ταξίδια, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε και από τη φωτογραφία που ανέβασε πριν από μία ημέρα, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με φόντο τους χαρακτηριστικούς ουρανοξύστες του Ντουμπάι:

ΣΠΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙΖΕΡ

Ας επιστρέψουμε, όμως, στις… καμπύλες της!

ΣΠΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙΖΕΡΣΠΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙΖΕΡΣΠΥΡΟΥΛΑ ΚΑΙΖΕΡ

Δείτε την και στην πρώτη της συνέντευξη, μετά την αποχώρησή της από το GNTM:  

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This