Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Αυτή είναι η Ελληνίδα ηθοποιός που οι θαυμαστές της στέλνουν φωτογραφίες με τα… επίμαχα σημεία τους! (video)

Στην κάμερα της «Ελένης» και την δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά μίλησε η Μπέτυ Μαγγίρα, σε μια ιδιαίτερα… διαφωτιστική συνέντευξη «εφ’ όλης της ύλης».

«Όταν κάνεις πολλά πράγματα παράλληλα εννοείται πως χάνεις στιγμές δικές σου και πολλές φορές τις αναζητάς. Λες πως δεν έχεις χρόνο για σένα. καθόλου. Η γυναίκα είναι πολυπράγμων ον και είναι πιο δύσκολο να την κατανοήσουν οι άνδρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός, η οποία φέτος συμετέχει στη σειρά του ALPHA «Σπίτι είναι».

ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΙΡΑ

«Ο Δημήτρης δεν παραπονέθηκε ποτέ που λείπω πολύ από το σπίτι λόγω δουλειάς. Ήταν πάντα δίπλα μου, δεν γκρίνιαξε ποτέ», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, διεθνή πολίστα του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει πως στο παρελθόν υπήρξε ζηλιάρα. «Παλιότερα ήμουν ζηλιάρα, αλλά το ξεπέρασα, γιατί και ο Δημήτρης δεν μου δίνει δικαιώματα».

Το κλου της συνέντευξης, ωστόσο, υπήρξε η πιπεράτη δήλωση της Μπέτυς, ότι λαμβάνει και κάποιες… πολύ «ιδιαίτερες» φωτογραφίες από τους θαυμαστές της: «Στα social media μου στέλνουν διάφορες φωτογραφίες. Ακόμα και με τα επίμαχα σημεία. Ότι τι; Θα το δω και θα το λιγουρευτώ; Εντάξει, είναι αστείο»!

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη της Μπέτυς:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ