Κάτω από την ίδια στέγη η Τούνη και ο Χρήστος της

Must Read

«Το γοργόν και χάριν έχει» λέει μια παροιμία, που, απ’ ό,τι φαίνεται, ασπάζεται η Ιωάννα Τούνη. Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, τουλάχιστον, αφού η σέξι ξανθιά έκανε ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον σύντροφό της, συμβιώνοντας μαζί του κάτω από την ίδια στέγη παρά το μικρό διάστημα που είναι ζευγάρι.

Ο γοητευτικός Χρήστος είναι 35 χρονών και επιχειρηματίας, καθώς διατηρεί cafe bar στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκεί τον επισκέπτεται καθημερινά η εκρηκτική ξανθιά και περνά μαζί τον ελεύθερο χρόνο της, ενώ τα βράδια που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους γυρίζουν στο ίδιο σπίτι, συγκεκριμένα στο διαμέρισμα εκείνου, που βρίσκεται σε παράλληλο δρόμο της παραλιακής λεωφόρου στη συμπρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fthis που δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους, η Τούνη ζει με τον Χρήστο της καιρό τώρα, ενώ οι δυο τους γνωρίζονται καλά, καθώς υπήρξαν ζευγάρι και στο παρελθόν. Εκείνος παρ’ όλα αυτά δεν αρέσκεται καθόλου στη δημοσιότητα, αλλά για χάρη της αγαπημένης του τη συνόδευσε στην ορκωμοσία της κολλητής φίλης της Στέλλας Πάσσαρη, πραγματοποιώντας έτσι την πρώτη τους επίσημη κοσμική εμφάνιση ως ζευγάρι μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους. Να θυμίσουμε ότι μόλις τον περασμένο Αύγουστο η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσω Ιnstagram τον οριστικό της χωρισμό από τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This