«Just the two of us» για Καλημέρη και Κοντοβά

Must Read

Eδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! O Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά ύστερα από δύο χρόνια σχέσης παραμένουν το ίδιο ερωτευμένοι, όπως στην αρχή του ειδυλλίου τους.

Το ζευγάρι έκανε βραδινή έξοδο στη μουσική παράσταση του Πάνου Αμαραντίδη με τίλο «The music of the night» και τράβηξε τα φλας των φωτογράφων. Ο media man μετά την αποχώρησή του από τη διοίκηση του Open επιστρέφει στα ίδια λημέρια, αλλά από διαφορετική θέση!

Όπως έγινε γνωστό από πρωινή εκπομπή του Star, ο πρώην ισχυρός άνδρας του καναλιού βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του «Just the two of us», το οποίο θα μεταδοθεί στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, κάνοντας την έκπληξη!

Δείτε επίσης: Κάτω από την ίδια στέγη η Τούνη και ο Χρήστος της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This