Ο Snik αφού «τερμάτισε» την μόδα βρήκε το άλλο του μισό στην Ηλιάνα

Must Read

Ο Snik φόρεσε τη φούξια γούνα του και μίλησε πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο ειδύλλιό του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δίχως όμως ν’ αναφέρει το όνομά της. «Ύστερα από μια κουραστική ημέρα ευτυχία είναι να κάτσεις στο σπίτι σου ήρεμος με τους δικούς σου ανθρώπους, μακριά από όλο αυτό που ζεις στη δουλειά, και είναι σημαντικό να έχεις σύντροφο που σε βοηθάει σ’ αυτό» ανέφερε o ράπερ σε συνέντευξή του στη «Lifo» και πρόσθεσε: «Όποιος έχει κάποιον που τον σαπορτάρει είναι δυνατός. Θέλεις έναν ώμο να ακουμπήσεις κάποια στιγμή, να πεις δυο τρία πράγματα. Αυτό για μένα είναι έρωτας και αγάπη. Είμαι πολύ χαρούμενος με τα προσωπικά μου και είμαι πολύ καλά».

Στο Μιλάνο με την ροζ γούνα

Ο καλλιτέχνης, που «έκλεψε» την καρδιά του μοντέλου, το ακολούθησε πρόσφατα στο Μιλάνο, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα του «GNTM». Καθώς, λοιπόν, βρέθηκε στην ευρωπαϊκή μητρόπολη της μόδας, ο πολλά βαρύς ράπερ φωτογραφήθηκε για το Instagram φορώντας μια φούξια γούνα και ροζ γυαλιά. «Ήμουν ο πρώτος fresh good looking guy που έσκασε και έδωσε όλο το πακέτο στην Ελλάδα, δείχνοντας πώς είναι η trap στο εξωτερικό. Γενικά ασχολούμαι με τη μόδα, με τα ρούχα, με το image μου από πολύ παλιά. Αυτό τώρα το έχω τερματίσει» παραδέχτηκε στην ίδια συνέντευξή του, κάνοντας κατόπιν αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια, τις παρανομίες και τη ζωή του στο Λονδίνο.

«Έχω μάθει αγγλικά από πολύ νωρίς. Μπορεί να μην έχω τελειώσει το λύκειο, αλλά είμαι διαβασμένος. Έχω βγάλει το σχολείο του δρόμου. Στο Λονδίνο πήγα επειδή ένας φίλος μου μού είπε ότι υπήρχε μια δουλειά και θα βγάζαμε καλά λεφτά. Νόμιμη, γιατί έχουμε κάνει και παράνομες δουλειές» τόνισε και συμπλήρωσε: «Στην Αγγλία ήταν πολύ αποστειρωμένη η ζωή. Πολύ ρομποτική η φάση και δεν το γούσταρα καθόλου αυτό γιατί είμαι γνήσιος Αθηναίος».

Δείτε επίσης: Δείτε 10 «μπελάδες» που βασανίζουν τις γυναίκες στην καθημερινότητά τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This