Σπάνια φωτογραφία: Σωτήρης Μουστάκας, Μαρία Μπονέλλου και η κόρη τους Aλεξία

Tην εικόνα ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός που διατηρεί στο Instagram «To σπίτι του ηθοποιού»

Must Read

Στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram που διατηρεί το «Σπίτι του Ηθοποιού» στο Instagram δημοσιεύτηκε μια σπάνια φωτογραφία του Σωτήρη Μουστάκα με τη σύζυγό του Μαρία Μπονέλλου και την κόρη τους Αλεξία Μουστάκα η οποία χρονολογείται πίσω στη δεκαετία του 80.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1973 και έμεινε μαζί μέχρι το θάνατο του Σωτήρη Μουστάκα το 2007 σε ηλικία 67 ετών. Η Μαρία Μπονέλλου έφυγε από τη ζωή μόλις λίγους μήνες αργότερα επίσης στην ίδια ηλικία. Η κόρη τους ακολούθησε τα βήματά τους στην υποκριτική.

Στη λεζάντα της ανάρτησης αναφέρεται: «Ο Σωτήρης Μουστάκας με την σύζυγό του Μαρία Μπονέλου και την κόρη τους Αλεξία Μουστάκα σε μια σπάνια φωτογραφία από την δεκαετία του 80. Οι δυο εκλεκτοί ηθοποιοί ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα -και αγαπητά- ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου. Ερωτεύτηκαν με πάθος και παντρεύτηκαν το 1973. Απέκτησαν την κόρη τους Αλεξία, που ακολούθησε κι εκείνη τα βήματά τους στο θεατρικό σανίδι. Ο Σωτήρης Μουστάκας και η Μαρία Μπονέλου ήταν αχώριστοι τόσο στη σκηνή όσο και τη ζωή. Όταν η ηθοποιός έπαθε Αλτζχάιμερ εκείνος της αφοσιώθηκε πλήρως μέχρι τον θάνατο του στις 4 Ιουνίου του 2007. Εκείνη τον ακολούθησε λίγους μήνες αργότερα στις 30 Αυγούστου 2007. Και οι δυο μόλις στα 67 τους χρόνια».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This