Άλκης Παναγιωτίδης για Παπακαλιάτη: «Δεν μου πρότεινε να παίξω στο Μαέστρο. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος»

«Η Επίδαυρος δεν έχει κατοχυρωθεί ως ένας ιερός χώρος. Είναι ένα αρχαίο θέατρο με μία μεγάλη ιστορία που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε»

Must Read

Ο Άλκης Παναγιωτίδης έχει συμμετέχει σε πολύ γνωστές τηλεοπτικές σειρές μία από αυτές που έχει ξεχωρίσει ήταν το Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το «Κλείσε τα μάτια»

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» αποκάλυψε πως ο τότε συνεργάτης του δεν του έκανε πρόταση να παίξει στο Maestro.

«Ο Παπακαλιάτης δεν το συνηθίζει αυτό. Η άποψή μου είναι ότι είναι λάθος γιατί δεν είναι τυχαίο όχι πολύ μεγάλοι δημιουργοί δουλεύουν με τους ίδιους ανθρώπους. Γνωρίζοντας έναν συνεργλατη τους χρόνια σπαταλάς πολύ λιγότερη ενέργεια και λόγια για να συννενοηθείς από το να μη τον γνωρίζεις. Αυτό ο Χριστόφορος δεν το κάνει, τραβάει άλλη ρώτα που λένε»

Όσον αφορά την επιστροφή της σειράς πενήντα-πενήντα στην τηλεόραση, ο εν λόγω ηθοποιός συμφωνεί με την προβολή της στην μικρή οθόνη καθώς θεωρεί πως οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμμετείχαν σε αυτήν τη σειρά δεν φταίγανε σε κάτι επειδή κάποιος κατηγορήθηκε, ενώ τόνισε πως η συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν άψογη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σάλο που δημιουργήθηκε με το φεστιβάλ της Επιδαύρου υποστηρίζοντας πως ο καθένας από τους καλλιτέχνες πουλάει ένα ύφος και ένα στυλ.

«Η κα. Κιτσοπούλου της αρέσει να αποδομεί καταστάσεις. Στις περιπτώσεις αυτές ο κόσμος αντιδράει, ή χειροκροτάει ή ξεφωνίζει», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση αν θα έβλεπε τον Μάρκο Σεφερλή να παίζει στην Επίδαυρο είπε πως παρόλο που θεωρείται ένας κωμικός ηθοποιός θα μπορούσε ενδεχομένως να παίξει έναν Αριστοφάνη.

«Η Επίδαυρος δεν έχει κατοχυρωθεί ως ένας ιερός χώρος. Είναι ένα αρχαίο θέατρο με μία μεγάλη ιστορία που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This