Προσκυνήματα που δίχασαν και… super Νόβα στο Αιγαίο

Δίχασε τον κόσμο η επίσκεψη Κατσούλη - Ρουμελιώτη στην Τήνο! Σε σκάφος ο Ατζούν, χαλαρή στη Μύκονο η παρουσιάστρια

Must Read

Τι κι αν το καλοκαίρι οδεύει επίσημα προς το τέλος του; Οι αφίξεις των celebrities στα νησιά του Αιγαίου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Οι Κυκλάδες, μάλιστα, φαίνεται να έχουν την… τιμητική τους, με τη Μύκονο να κρατάει σταθερά τα πρωτεία στις επισκέψεις διασημοτήτων παγκόσμιου βεληνεκούς και την Τήνο να ξεχωρίζει επίσης -ειδικά τώρα τον Αύγουστο- λόγω και της γιορτής της Παναγίας! Εκεί βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, θέλοντας να προσκυνήσουν στη Μεγαλόχαρη. Ο νικητής του «Survivor All Star» και η σύντροφός του, η οποία κατάφερε να φτάσει στην τελική τριάδα του reality επιβίωσης, ανέβασαν (φυσικά!) στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψή τους στον ιερό ναό, ακόμη και από τη στιγμή που προσκυνούσαν στη Χάρη της.

Στην ανάρτηση που έκανε η Μαριαλένα εξήγησε πως είχε να βρεθεί εκεί 27 χρόνια, από τη μέρα που βαφτίστηκε. «Now & Then! Οσο πιο πολύ πίσω πάμε στο παρελθόν τόσο πιο μακριά στο μέλλον μπορούμε να δούμε. Και εγώ γύρισα αρκετά πίσω. Για την ακρίβεια, 27 χρόνια! Στην Παναγία της Τήνου όπου και βαφτίστηκα! Ενα ρίγος, μια ανατριχίλα!» έγραψε. «Μια καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη είναι η αρχή του μεγαλείου. Είναι μια έκφραση ταπεινότητας. Είναι το θεμέλιο για την ανάπτυξη τέτοιων αρετών όπως η προσευχή, η πίστη, το θάρρος, η ικανοποίηση, η ευτυχία, η αγάπη και η ευημερία. Τέτοιες αρετές να έχουμε! Βάλτε μπροστά την ΑΓΑΠΗ, πιστέψτε στον εαυτό σας και στον συνάνθρωπό σας και ΟΛΑ μπορούν να συμβούν!» σημείωσε στο δικό του post ο Σάκης.

https://www.instagram.com/p/CwNUn4SMs2T/?img_index=1

Οι αναρτήσεις τους, ωστόσο, φαίνεται πως δίχασαν τα διαδικτυακά πλήθη, καθώς κάποιοι τους κατηγόρησαν για «show off» και άλλοι τους επιβράβευσαν. Πολλοί, μάλιστα, επικεντρώθηκαν στην εμφάνιση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία, σύμφωνα με κάποιους, δεν ήταν αυτή που αρμόζει για να επισκεφτεί τον ιερό αυτό χώρο.

Στα… μπουζούκια

«Θα μπορούσε η Μαριαλένα να φοράει τουλάχιστον σουτιέν ή έστω μια μακριά μπλούζα αφού πάει για προσκύνημα και όχι για πασαρέλα!» έγραψε κάποιος. «Την πίστη μας στον Θεό δεν τη διαφημίζουμε έχοντας απέναντί μας κάποιον να τραβάει φωτογραφίες» σχολίασε άλλος. «Σε εκκλησία πήγε, όχι στα μπουζούκια… Βοήθειά μας» σημείωσε ένας τρίτος.

Στο μεταξύ, στο διπλανό νησί, δηλαδή στη Μύκονο, απαθανατίστηκε σε χαλαρές στιγμές διακοπών ο άνθρωπος που έκανε διάσημους τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη: ο παραγωγός του «Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος επιχειρηματίας εντοπίστηκε σε παραλία του «πριγκιπάτου του Αιγαίου» φορώντας μπλε μαγιό, μαύρη μπλούζα και λευκές παντόφλες, και ο φακός τον «ακολούθησε», καθώς προχωρούσε προς την προβλήτα για να επιβιβαστεί στο σκάφος του.

Στον ίδιο προορισμό, πλην όμως τη νύχτα, εντόπισαν οι παπαράτσι και την πιο «καυτή» μαμά της showbiz. Ο λόγος για την Τζούλια Νόβα, η οποία εθέαθη στα Ματογιάννια και μαγνήτισε τα φλας.

Η παρουσιάστρια διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Μιχάλη Βιτζηλαίο και τη μονάκριβη κόρη τους. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως ο φακός τη «συνέλαβε» solo να κάνει… πασαρέλα στα κοσμικά μυκονιάτικα στενά με ένα μαύρο crop top με δαντέλα και μια μακριά παντελόνα ίδιου χρώματος.

Την ίδια στιγμή νέες φωτογραφίες του Τράβις Σκοτ από τη Μύκονο είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας. Ο διάσημος ράπερ και πρώην σύντροφος της Κάιλι Τζένερ, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, πήγε για φαγητό στο γνωστό εστιατόριο Spilia, στην περιοχή της Αγίας Αννας. Μάλιστα, ο 32χρονος ράπερ φαινόταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This