H Λένα Μαντά πάντρεψε την κόρη της Μαρία Μαντά με τον Στέλιο Φωτόπουλο

Την παράσταση έκλεψε ο εγγονός της που οδήγησε το αυτοκινητάκι του μέχρι την εκκλησία

Must Read

H συγγραφέας Λένα Μαντά μετά την σοβαρή περιπέτεια που είχε ο σύζυγός της με την υγεία του και ευτυχώς την ξεπέρασε, είναι ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς πάντρεψε την κόρη της Mαρία Μαντά με τον σύντροφο και πατέρα των δυο παιδιών τους Στέλιο Φωτόπουλο.

Η Λένα Μαντά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από το γάμο και στη λεζάντα έγραψε: «Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη συγκίνηση αλλά και άπειρο κέφι! Νομίζω ότι την παράσταση έκλεψε ο εγγονός μου που οδήγησε το αυτοκινητάκι του μέχρι την εκκλησία, ενώ από πίσω ακολουθούσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μαμά του!

Ευχαριστούμε όλους που ήρθαν και διασκέδασαν μαζί μας! Ευχαριστώ κι εγώ εσάς για τις εκατοντάδες ευχές! η μικρούλα μας ήταν υπέροχο παρανυφάκι!!!!»

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από το γάμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This