Η Ζόζεφιν δημοσίευσε την πρώτη κοινή της φωτογραφία με το Νίνο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Τα δυο μισά τους κάνουν ένα

Must Read

Ο Νίνο και η Ζόζεφιν, είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες αλλά αν και δεν έχουν κρατήσει μυστική τη σχέση τους, προσπαθούν να κρατούν όσο το δυνατόν χαμηλούς τόνους. Έχουν πραγματοποιήσει κοινές εμφανίσεις αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαμε δει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media κάποια κοινή τους φωτογραφία.

Οι δυο τους λοιπόν που πέρασαν μαζί το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι και το βράδυ του Σαββάτου, η Ζόζεφιν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη κοινή φωτογραφία με το σύντροφό της μέσα από ένα Instagram Story.

Oι δυο ρους ποζάρουν μαζί ξαπλωμένοι μέσα στη θάλασσα, και φαίνονται κατά το ήμισι. Κάπως έτσι όμως, δυο μισά μας κάνουν ένα.

«Ζω μια όμορφη περίοδο γενικότερα. Δεν κρατώ κάτι κρυφό, απλώς πλέον θεωρώ ότι δεν αφορούν, δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τον κόσμο αυτά τα θέματα. Βέβαια, ξαφνιάστηκα που κάποιοι μίλησαν για αυτό καθώς εγώ δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική ζωή των άλλων», είχε δηλώσει η Ζόζεφιν σε συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και για τη σχέση της με τον Νίνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This