Συγκλονίζει η επιζήσασα των Τεμπών Ευδοκία Τσαγκλη: «Είναι σα να “πεθαίνουμε” κάθε μέρα»

«Έχω αλλάξει ως άνθρωπος μετά το δυστύχημα»

Must Read

Η Ευδοκία Τσαγκλή, επιζήσασα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, μιλάει στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes», για την τραυματική εμπειρία για τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις, σχολιάζοντας πως όλοι όσοι επέζησαν νιώθουν σαν να πεθαίνουν καθημερινώς.

Η Ευδοκία Tσαγκλή ανέφερε πως έχει επικοινωνία με κάποιους συγγενείς των θυμάτων: «Κάνω ό,τι μπορώ για να πιέσω και να βρω την αλήθεια. Δυστυχώς ασχολούμαστε καθημερινά με τον θάνατο, είναι σα να “πεθαίνουμε” κάθε μέρα, αυτοί που ζήσαμε, με αυτή την υπόθεση».

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Όση ψυχολογική στήριξη και αν έχω, είναι κάτι που πρέπει να δουλέψω μόνη μου»

Και πρόσθεσε η Ευδοκία Τσαγκλή: «Κάποιες μέρες έχω περισσότερο κουράγιο και κάποιες άλλες μέρες κλείνομαι στον εαυτό μου και δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν. Έχω αλλάξει ως άνθρωπος μετά το δυστύχημα, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και θα προσπαθώ να είμαι δυνατή. Ελπίζω μια μέρα να δικαιωθούμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This