Ιωάννα Μαλέσκου: «Ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία»

«Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι»

Must Read

Την μητρότητα απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αυτήν την περίοδο απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης με την μονάκριβη κόρη της.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται ακόμη σε mood διακοπών. Η ίδια μάλιστα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν κι αυτήν την φορά ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό της για τις χρονιές που πέρασαν ενώ εξέφρασε πόσο πολύ άλλαξε η ζωή της με τον ερχομό της κόρης της.

«Λένε πως όταν κάτι τελειώνει, είναι γιατί αρχίζει κάτι άλλο. Σίγουρα αυτό ισχύει με τις δικές μας διακοπές. Όταν όλοι επιστρέφουν, εγώ ετοιμάζω βαλίτσες. 

Τέτοιες μέρες άλλοτε είχα άγχος, προετοιμασία, πρεμιέρες τηλεοπτικές, ούτε που θυμάμαι να έχω χαρεί ξεγνοιασιά και ηρεμία. Ωραία εμπειρία κι αυτή. Αν δε δεις τη ζωή σου τελικά από άλλες πλευρές, πώς θα ξέρεις αληθινά τι σου αρέσει, τι σε γεμίζει και ποιος πραγματικά είσαι.;

Εντυπωσιακό το πώς ο ερχομός της κόρης μου με κάνει να τα βλέπω όλα με άλλο μάτι. Καμιά φορά σκέφτομαι, τελικά ποια από τις δυο μας «μαθαίνει» στην άλλη τον κόσμο. Εγώ σε εκείνη; Εκείνη σε εμένα; Ή η ζωή και στις δυο μας;

*Για λίγες μέρες ακόμα θα σας βομβαρδίσω με εικόνες διακοπών. Τι να κάνω η μάνα; Το είχα ανάγκη να αλλάξω εικόνες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This