Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Έχω το σύνδρομο της μητέρας Τερέζας»

Must Read

Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη για τη ζωή της προχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο περιοδικό «ΟΚ», όπου αποκάλυψε πως είχε περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια λόγω του τοξικομανή πατέρα της.

Εξαιτίας αυτού, η εντυπωσιακή ηθοποιός προτιμάει για συντρόφους της μεγαλύτερους άντρες, καθώς όπως παραδέχτηκε, ενδεχομένως να έχει daddy issues.

Λόγω των δυσκολιών που βίωσε όμως, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κατάφερε να μάθει καλύτερα τον εαυτό της και να συμπάσχει με τους συνανθρώπους της.

«έχω το σύνδρομο της μητέρας Τερέζας. Προσπαθώ όμως να το κρατώ σε ισορροπία. Γενικότερα νομίζω ότι έχω πολύ μεγάλη ενσυναίσθηση, μπορώ να μπω στη θέση του άλλου και να καταλάβω πως νιώθει. Το είχα πάντα αυτό. Δεν ξέρω από που πηγάζει, ίσως γιατί εγώ έχω περάσει δύσκολα και θα ήθελα να είναι κάποιος αντίστοιχα δίπλα μου να με βοηθήσει», εξομολογήθηκε.

«Ταυτόχρονα, όμως, μπορώ να είμαι πολύ ευαίσθητη αλλά και πάρα πολύ σκληρή. Μπορώ να ξεκόψω εύκολα από ανθρώπους στη ζωή μου. Δεν δίνω πλέον πολλές ευκαιρίες. Κάτι μέσα μου σπάει ακόμη και στη δεύτερη ευκαιρία. Πιο μικρή τα έβλεπα όλα καλοπροαίρετα, πολύ αθώα, πολύ γλυκά. Δεχόμουν τη δικαιολογία για το λάθος που έκαναν, το ψέμα που έλεγαν, την κακή τους συμπεριφορά.Σαν να ζούσα σε ένα συννεφάκι. Πλέον μπορώ να καταλάβω και την κακή πλευρά κάποιου. Δεν θέλω ανθρώπους κοντά μου που δεν καλύπτουν τα στάνταρ μου. Είμαι αποφασισμένη πλέον να έχω μια ωραία ζωή», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This