Συγκλονιστική εξομολόγηση της Λίντα Εβαντζελίστα: «Ξέρω ότι έχω το ένα πόδι στον τάφο»

To super model των 90s αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

Must Read

Η Λίντα Εβαντζελίστα το 58χρονο σούπερ μοντέλο που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90, έδωσε μια συνέντευξη στο The Wall Street Journal Magazine και αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή καθώς το 2018 διεγνώσθη με έναν όγκο στο στήθος, ενώ άλλο ένα εξόγκωμα εμφανίστηκε στο στήθος της πέρσι. Η Λίντα Εβαντζελίστα εντόπισε τον όγκο στο στήθος της κατά τη διάρκεια της ετήσιας μαστογραφίας της.

Αυτό ήταν άλλο ένα πρόβλημα που προστέθηκε σε μια αποτυχημένη αισθητική επέμβαση που είχε κάνει στο πρόσωπό της και την παραμόρφωσε, κάτι που της πήρε πραγματικά πολύ χρόνο να επανέλθει.

«Οι προβλέψεις δεν ήταν καλές και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μην χρειαστεί να το αντιμετωπίσω, επέλεξα μια αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή. Σκέφτομαι ότι ήμουν καλή και έτοιμή για τη ζωή. Ο καρκίνος του μαστού δεν θα με σκότωνε», εξομολογήθηκε στη συνέντευξή της η Λίντα Εβαντζελίστα.

Τον Ιούλιο του 2022 όμως ένιωσε ένα εξόγκωμα στο στήθος της και τελικά ο καρκίνος επέστρεψε.

«Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο. Θέλω να το σκάψεις. Θέλω να δω μια τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσεις. Με καταλαβαίνεις; Δεν πεθαίνω από αυτό. Μόλις μπήκα σε αυτή τη διαδικασία του απλώς κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις και να το ξεπεράσεις. Και αυτό έκανα», είπε το μοντέλο στον γιατρό της, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη της.

«Ξέρω ότι έχω το ένα πόδι στον τάφο, αλλά είμαι εντελώς σε γιορτινή κατάσταση… Έχω αντιμετωπίσει φρικτά προβλήματα υγείας. Είμαι αυτή τη στιγμή τόσο χαρούμενη που γιορτάζω το βιβλίο μου, τη ζωή μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που ζω. Οτιδήποτε έρχεται τώρα είναι μπόνους», συμπλήρωσε η Λίντα Εβαντζελίστα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This