Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πόσα κιλά είναι: Έδειξε τη ζυγαριά της στο Instagram

«Προσέχω όσο μπορώ την διατροφή μου και μετά τις διακοπές με τις ετοιμασίες της βάφτισης τα έχασα τα τελευταία κιλά» έγραψε

Must Read

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει γίνει μητέρα για πρώτη φορά εδώ και μερικούς μήνες, καθώς έφερε στον κόσμο το γιο της, τον Βλάσση, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ο μικρός βαπτίστηκε το περασμένο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και η παρουσιάστρια έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη βάπτιση του γιου της φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα και σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες είπε για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Προσέχω όσο μπορώ την διατροφή μου και μετά τις διακοπές με τις ετοιμασίες της βάφτισης τα έχασα τα τελευταία κιλά».

Μάλιστα, ανέβηκε στη ζυγαριά και έδειξε στους ακολούθους της πόσα κιλά είναι. Αποκάλυψε πως είναι 61,3 κιλά, ενώ έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που κοινοποίησε «Έχω χάσει το μέτρημα», εννοώντας έτσι πως έχει χάσει αρκετό βάρος μετά τη γέννηση του γιου της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This