Τένια Μακρή για τον καρκίνο: «Δεν με απασχολεί το ότι δεν έχω στήθος και δεν έχω κάνει αποκατάσταση»

«Αν αυτή τη στιγμή έχω το πρόθεμα, είναι για λόγους αισθητικής, όταν ντύνομαι» πρόσθεσε

Must Read

Η Τένια Μακρή έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο του μαστού αλλά και πως ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας της.

«Πέρασαν δώδεκα χρόνια από τότε. Ο Θεός μαζί μου! Ο καρκίνος είναι μια πολύ μοναχική ασθένεια, η κατασπατάληση της ενέργειας δεν βοηθάει καθόλου, σου δίνει την ευκαιρία να μείνεις με τον εαυτό σου, να δεις τι είναι εκείνο που συμβαίνει, γιατί έχει ψυχολογικά υπόβαθρα. Έπρεπε να καταλάβω τι είναι εκείνο που έχει συμβεί σε εμένα, κι αν δεν έκανα σιωπή, δεν θα μπορούσα να μπω μέσα στη δική μου αυτοθεραπεία. Θεραπεία δεν είναι να θεραπεύσω τον καρκίνο, αλλά να θεραπεύσω την ψυχή μου. Ανακάλυψα πολλά πράγματα μέσα από μένα με αυτό το γεγονός. Την ασθένεια μου την ήξερε η κόρη μου, τα αδέλφια, οι γιατροί μου, κανένας άλλος», είπε η Τένια Μακρή.

 
«Που έχασα τα μαλλιά μου; Δεν άλλαξε η εικόνα μου, ήξερα ότι ήταν παροδική. Έχω το στήθος μου, δεν το έχω χάσει, αυτό είναι και το παράσημο μου στη ζωή. Αν αυτή τη στιγμή έχω το πρόθεμα, είναι για λόγους αισθητικής, όταν ντύνομαι. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το έχω, γι’ αυτό δεν έχω κάνει αποκατάσταση, δεν το θεωρώ απαραίτητο. Γιατί να κρύψω αυτά τα σημάδια» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο εξήγησε γιατί δεν έκανε αποκατάσταση του στήθους σας: «Όχι δεν το είχα ανάγκη. Ένιωσα ότι έχω ένα παράσημο, το οποίο βρίσκεται στο σημείο της καρδιάς μου και μου θυμίζει ότι επιβίωσα, ότι είμαι σε καλό δρόμο, ότι πρέπει να αγαπάω τον εαυτό μου και να τον φροντίζω. Δεν με απασχολεί το ότι δεν έχω στήθος και δεν έχω κάνει αποκατάσταση, για εμένα το στήθος μου υπάρχει. Οπότε δεν με απασχόλησε ειλικρινά καθόλου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This