Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Προσωπικά το βρίσκω σικ να είσαι διαζευγμένος μέχρι την ηλικία των 30»

¨Ετσι έδειξε έμμεσα την υποστήριξή της στη Σόφι Τέρνερ μετά την ανακοίνωση ότι παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Τζο Τζόνας

Must Read

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok και θέλησε με όσα είπε να δείξει έμμεσα την υποστήριξή της στη Σόφι Τέρνερ μετά την ανακοίνωση ότι παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Τζο Τζόνας.

https://www.instagram.com/p/Cws-cGoOelV/?img_index=1

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι που είναι 32 ετών, έχει πάρει διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της και παραγωγό ταινιών Σεμπάστιαν Μπέαρ-Μακλάρντ, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο που σήμερα είναι δυο ετών και λέγεται Σιλβέστερ Απόλλο.

«Φαίνεται λοιπόν ότι πολλές κυρίες παίρνουν διαζύγιο πριν κλείσουν τα 30. Και ως κάποια που παντρεύτηκε στα 26, έχει χωρίσει για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο στα 32, πρέπει να σας πω ότι δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο» ξεκίνησε να λέει το μοντέλο.

Και συνέχισε: «Η δεκαετία των ’20 είναι η εποχή των “χαρακωμάτων”. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι στα 30 σου, να είσαι ακόμα σέξι, να έχεις ίσως λίγα δικά σου χρήματα, να σκέφτεσαι τι να κάνεις με τη ζωή σου και όλα αυτά. Να έχεις δοκιμάσει αυτή τη φαντασίωση του γάμου και να συνειδητοποιείς ότι ίσως δεν είναι όλα όσα φαντάζεσαι. Και μετά έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου. Έτσι, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν άγχος γι’ αυτό, για το διαζύγιο, είναι καλό πράγμα. Συγχαρητήρια! Συγχαρητήρια!». 

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία έχει πάνω από 630.000 προβολές, έγραψε: «Προσωπικά το βρίσκω σικ να είσαι διαζευγμένος μέχρι την ηλικία των 30 ετών».

Μερικά από τα σχόλια που έγιναν από τους ακολούθους της κάτω από το βίντεο έγραφαν: «Κορίτσι!!! Χώρισα στα 26 και πήρα το δικό μου σπίτι και στάθηκα ξανά στα πόδια μου μέσα σε ένα χρόνο. Τώρα είμαστε συν-κηδεμόνες και είμαστε τόσο καλά και η νέα του γυναίκα είναι η καλύτερή μου φίλη».

«Διαζευγμένος εδώ. Το γρασίδι ήταν πραγματικά πιο πράσινο στην άλλη πλευρά».

«31 ετών και παίρνω διαζύγιο. Ειλικρινά νιώθω τόση ντροπή γι’ αυτό, αλλά αυτό με έκανε πραγματικά να νιώσω καλύτερα»

«Εγώ παρέλειψα το κομμάτι του γάμου και έμεινα ελεύθερη», με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι να σχολιάζει: «Μπράβο σου. Μακάρι να ήμουν τόσο σοφή! Προσωπικά δεν θα είχα καταλάβει τον γάμο και θα ανησυχούσα για το τι χάνω στα 30 μου».

@emratapersonally i find it chic to be divorced by the age of 30♬ original sound – Emrata

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This