Τραϊάνα Ανανία: «Θα έκανα έρωτα με την Άννα Βίσση»

Όσα αποκάλυψε για τον 89χρονο στην Ικαρία που έκανε μπανιστίρι!

Must Read

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast @ Star» και συγκεκριμένα στην Μαίρη Αργυριάδου για την στήλη «Θάρρος ή Αλήθεια», παραχώρησε η Τραϊάνα Ανανία και όπως θα αντιληφθείτε, απάντησε με ειλικρίνεια σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις, ακόμη και στις πιο πικάντικές.

Στην ερώτηση «με ποιον διάσημο Έλληνα ή με ποια διάσημη Ελληνίδα θα έκανε έρωτα», εκείνη χωρίς φόβο αλλά με πάθος απάντησε την Άννα Βίσση.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε σχετικά με τις αναρτήσεις που έκανε για την Ικαρία τονίζοντας πως: «Το χειρότερο σχόλιο για το περιστατικό με τον 89χρονο στην Ικαρία ήταν ότι το έκανα για τα likes. Έμεινα στην Ικαρία γιατί δεν έβρισκα πλοίο να γυρίσω».

Τέλος αποκάλυψε πως: «Είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This