Συγκλονίζει η Νένα Χρονοπούλου για τον αδικοχαμένο Αντώνη: «Του μίλησαν άσχημα και τον έσπρωξαν στον θάνατο»

«Οι Αντώνηδες θα σώσουν τις ψυχές σας»

Must Read

Η δολοφονία του 36χρονου Αντώνη από το πλήρωμα του Blue Horizon έχει συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ο άτυχος άντρας είχε νοητικά προβλήματα και δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του όπως ενδεχομένως θα ήθελε να κάνει.

Η Νένα Χρονοπούλου που είναι μητέρα παιδιού με αναπηρία είχε κάνει πρόσφατα μία σχετική ανάρτηση μέσα από την οποία τόνιζε πως: «Σ’ αυτή τη χώρα “πνίγουμε” τα παιδιά ΑμεΑ και μετά ταξιδεύουμε σα να μην τρέχει τίποτα».

Η ίδια, ούσα ακόμη συγκλονισμένη για τον τραγικό θάνατο του αδικοχαμένου Αντώνη, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Όλη η Ελλάδα θρηνεί ένα παιδί, έναν άγγελο, ένα παιδί από τα παιδιά μας γιατί όλοι οι γονείς πιστεύουμε ότι αν ο Αντώνης είχε τη δυνατότητα της αντίστασης δεν θα είχε χάσει τη ζωή του σήμερα. Αυτό το παιδάκι μπήκε στο πλοίο για να πάει στο σπίτι του, να επιστρέψει εκεί και επειδή τον ήξεραν, ήξεραν ότι μπορούν και να του επιβληθούν.

Του μίλησαν άσχημα και τον έσπρωξαν στον θάνατο. Δεν είναι κανένας καπετάνιος υπεύθυνος για τη συμπεριφορά του πληρώματος, όταν δεν είναι μπροστά. Έχουμε φτάσει σε σημείο να βλέπουμε να πνίγεται κάποιος και να φεύγουμε» ανέφερε αρχικά η Νένα Χρονοπούλου.

«Ένας άνθρωπος με νοητική στέρηση παραμένει πάντα παιδί. Και 100 χρονών να φτάσει. Έχει νοητική στέρηση το παιδί μου, είναι 19 ετών αλλά είναι 3. Όλοι μάθαμε ότι ο Αντώνης ήταν καλός, πολύ γλυκός, ήταν το παιδί για τα θελήματα που σημαίνει ότι ήταν ένας προκομένος άνθρωπος. 

Αυτό που θέλω να πω σε όλους είναι οι Αντώνηδες θα σώσουν τις ψυχές σας. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ένας άνθρωπος σπρώχνει έναν άνθρωπο έτσι. Έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να του αντισταθεί»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This