Γιάννης Στάνκογλου: Ο λόγος που κράτησα κρυφό το διαζύγιό μου

Τι είπε για την νέα σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο»

Must Read

Για τον χωρισμό του και τον λόγο που τον αποκάλυψε πρόσφατα μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA, Χαμογέλα και πάλι. «Τα κρατάς, γιατί να το πεις; Δεν υπάρχει λόγος να το πεις. Επέλεξα να το πω τώρα γιατί θα γινόταν ούτως ή άλλως. Κι επειδή νιώθω ότι και τα παιδιά μου πια δεν θα περάσουν αυτό που θα μπορούσε τότε να περάσουν, πριν 3,5 χρόνια. Τα παιδιά μου γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει, έχουν μεγαλώσει, όλα καλά.

Παίζει ρόλο ο τρόπος που προσεγγίζεις το θέμα και τα παιδιά σου, το εξηγείς. Και οι δύο είμαστε εκεί, έχουμε συνεπιμέλεια με την πρώην σύζυγό μου. Αν μου συμβεί κάτι καινούργιο στη ζωή μου, φαντάζομαι πως θα πάρω την γνώμη των παιδιών μου» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους είναι εκεί, ο κόσμος να χαλάσει. Με απασχολεί να ζήσω με τα παιδιά μου περισσότερο. Ως πατέρας είμαι χαλαρός, είμαι χαζομπαμπάς, χαλαρώνω με τα παιδιά μου περισσότερο. Θέλουν να είναι μαζί μου» πρόσθεσε.

Για την νέα σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε: «Είναι καλογυρισμένο, όλοι έχουν κάνει τρομερή δουλειά. Είναι από ένα βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο για ένα ναυάγιο στην Φαλκονέρα. Και παρακολουθούμε τις ιστορίες πολλών ναυαγών. Έχει εξαιρετικούς ρόλους και ηθοποιούς. Ο ρόλος μου είναι μυστηριώδης. Δεν ξέρω αν συμπαθώ τον ρόλο μου, είναι ανατρεπτικός ρόλος. Μου αρέσουν οι περίεργοι χαρακτήρες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This