Ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του

Must Read

O Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του Μαριλού Κόζαρη, έγιναν γονείς στις 14 Σεπτεμβρίου όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους με φυσιολογικό τοκετό που διήρκησε περίπου 12 ώρες όπως αποκάλυψε ο μαιευτήρας της και ο τραγουδιστής ήταν από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή στο πλευρό της. Το νεογέννητο είναι υγιέστατο και ζυγίζει περίπου 4 κιλά.

Χθες το βράδυ, ο Πάνος Μουζουράκης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του μαζί με διάφορα άλλα στιγμιότυπα μέσα από το μαιευτήριο, ενώ σε μεγάλα κέφια, αυτοσχεδίασε και με στίχους για το φαγητό που σερβίρει το συγκεκριμένο μαιευτήριο και το μενού επιμελείται ο Άκης Πετρετζίκης.

Στη λεζάντα του άλμπουμ έγραψε: «Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ.
Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές.
Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό, από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας. Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This