Η Εριέττα Κούρκουλου έβαλε στη θέση του τον άνθρωπο που προσέβαλε τη «δεύτερη μητέρα» της

Αντιμετώπισε με τον καλύτερο τρόπο το πρόσωπο του ρατσισμού που υπάρχει παντού γύρω μας

Must Read

Η Εριέττα Κούρκουλου, είχε τοποθετηθεί πριν από λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, λέγοντας πως αν στη θέση του ήταν η ίδια το πιθανότερο ήταν να περίμενε ένα ολόκληρο καράβι την καθυστερημένη άφιξή της και να την κερνούσαν και κοκτέιλ από πάνω επειδή έχει λεφτά.

Θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει πως κάποιοι άνθρωποι έχουν δυο πρόσωπα, ένα καλό για τους πλούσιους και ένα κακό για τους φτωχούς. Λίγες ημέρες μετά, επιβεβαιώθηκε, καθώς ο ιδιοκτήτης μια γκαλερί στη Μύκονο προσέβαλε την βοηθό της η οποία είναι για εκείνη “δεύτερη μητέρα της” ενώ όταν την είδε άλλαξε εντελώς στάση και προσπάθησε να τα μαζέψει για να μην την χάσει από πελάτισσα τόσο την ίδια όσο και την μητέρα της.

“Για κακή σας τύχη ΠΑΝΤΑ αποκαλύπτεστε εσείς που προσαρμόζετε την συμπεριφορά σας ανάλογα με το ποιον έχετε απέναντί σας – ή τα μηδενικά που έχει στην τράπεζα.
Χθες ήμουν σε μια γνωστή γκαλερί της Μυκόνου στην οποία είναι η μητέρα μου τακτικός πελάτης.
Μπήκαμε μέσα εγώ με τον Νίκο τον Βύρων και την Νόρμα, η οποία ενθουσιάστηκε βλέποντας ένα τεράστιο γλυπτό του Ντόναλντ και τον ακούμπησε απαλά για να γελάσει ο μικρός μας.
Εκείνη την ώρα έσπευσε προς το μέρος της ένας από τους δύο ιδιοκτήτες που συνήθως είναι ευγενέστατος, χτύπησε τα δάχτυλά του δύο φορές σαν να απευθυνόταν σε σκύλο και της φώναξε με αγενέστατο ύφος “don’t touch!”.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παρατήρησε με τρόμο εμένα που στεκόμουν ακριβώς από πίσω της με τον Νίκο. Αμέσως απολογήθηκε λέγοντας μου ότι δεν με κατάλαβε.
Του απάντησα ότι προσέβαλλε την γυναίκα που είναι η δεύτερη μητέρα μου και τώρα γιαγιά του παιδιού μου και ότι δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε!
Στην συνέχεια προχώρησε να στείλει απολογητικό μήνυμα στην μητέρα μου λέγοντάς της ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η «ευτυχία μου» (λες και γνωριζόμαστε από χθες).
Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που αλλάζει έτσι πρόσωπο, αλλά θέλω να υποσχεθώ δημοσίως ότι αυτός και κάθε επόμενος τέτοιος θα με βρίσκει απέναντί του και να του επισημάνω ότι δεν είναι άξιος ούτε μιας τρίχας αυτής της γυναίκας, χωρίς την οποία θα ήμουν παντελώς χαμένη!
Μάθετε να είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ γιατί ο ρατσισμός και το ύφος σας δεν χωράει πλέον στον κόσμο μας! Σας σιχάθηκα 🤢” έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες της Νόρμα και τις δικές της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This