Παντρεύτηκε ο Φίλιππος Πλιάτσικας – Η αποκάλυψη σε τηλεοπτική εκπομπή

«Με την σύζυγό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια»

Must Read

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» βρέθηκε την Τετάρτη ο Φίλιππος Πλιάτσικας και αποκάλυψε πως παντρεύτηκε την σύντροφό του με πολιτικό γάμο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και μέλος των Πυξ Λαξ απάντησε στους παρουσιαστές της εκπομπής για την αναγγελία γάμου που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Ιούνιο.

«Αυτό βγήκε από σπόντα. Εγώ με την σύζυγό μου είμαστε μαζί πέντε χρόνια, είμαστε σύντροφοι, είμαστε δίπλα, είναι ένα πλάσμα που με έχει βοηθήσει, υπάρχει αγάπη. Αποφασίσαμε λοιπόν, πολύ διακριτικά, με λίγους δικούς μας ανθρώπους, να πάμε στο δημαρχείο και μας είπαν εκεί ότι είναι υποχρεωτικό, ότι πρέπει να το ανακοινώσουμε σε αγγελία ακόμη και για πολιτικό γάμο. Ο Δήμος μάς είπε ότι αυτά δεν τα διαβάζει κανείς, αλλά δεν ισχύει. Βγήκε 8:00 το πρωί και 8:30 μας έπαιρναν τηλέφωνα» ανέφερε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι η σύντροφός του ασχολείται επίσης με την μουσική. «Στην σχέση μας δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, είναι και εκείνη μουσικός, παίζει πιάνο, είναι κλασική μουσικός και εκεί είναι που μαθαίνει ο ένας από τον άλλο πράγματα» εξομολογήθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This