Φίλιππος Πλιάτσικας για το πρώην μέλος του συγκροτήματος που κατηγορήθηκε: «Οι κόρες μας ήταν στα καμαρίνια μαζί του»

«Με είχε ενοχλήσει αφάνταστα και ήθελα να βρω ποιος είναι αυτός ο τύπος να τον πλακώσω στο ξύλο». είπε για το τοξικό σχόλιο που διάβασε.

Must Read

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος χθες το απόγευμα τον μέλος των Πυξ Λαξ Φίλιππος Πλιάτσικας και αποκάλυψε πως παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την επί πέντε χρόνια σύντροφό του.

Εκτός όμως από αυτό το ευχάριστο γεγονός, μίλησε και για το πρώην μέλος του συγκροτήματός τους που κατηγορήθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια.

Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε, πως μετά από αυτό το περιστατικό, ο κόσμος τους αγκάλιασε καθώς κατάλαβε πως δεν είχαν καμία ανάμειξη.

«Σίγουρα πολύς κόσμος του σιναφιού μας σκέφτηκε για μια ρωγμή στο συγκρότημα. Και το σινάφι μας δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά στον κόσμο. Ήμουν όμως σίγουρος και αποδείχθηκε αυτό ότι οι τοξικοί είναι μειοψηφία. Δηλαδή ένας μουσικός που υπήρχε με τους Πυξ Λαξ στο παρελθόν, που έχουν περάσει πάρα πολλοί μουσικοί από εμάς, ο οποίος μουσικός έκανε κάτι ή δεν έκανε κάτι αν ήταν συνεργάτης σας εδώ στην εκπομπή… σημαίνει κάτι για το δικό σας ποιόν και την εκπομπή που έχετε; Αυτό ήταν ξεκάθαρο για εμάς στο δικό μας μυαλό», είπε αρχικά ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

«Δηλαδή δεν αμφισβητήσαμε ποτέ την κρίση του πολύ κόσμου. Βγάλαμε και μια ανακοίνωση τότε που την φτιάξαμε με τον Μπάμπη Στόκα, ξεκάθαρη και ο πολύς κόσμος αγκάλιασε όντως το αυτονόητο. Που το αυτονόητα είναι ότι αυτοί οι τύποι, ο Μπάμπης και ο Φίλιππος, έχουν δυο κόρες οι οποίες, τότε που έγινε η συναυλία για τον Μάνο (σ.σ. Ξυδούς) και είδαμε μετά από χρόνια τον άνθρωπο αυτόν που είχε έρθει για να παίξει, ήταν πέντε χρονών και ήταν στα ίδια καμαρίνια. Τι θες να πεις δηλαδή; Σε τι αυτό μπορεί να αφορά αυτούς τους δυο ανθρώπους;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είδα την τοξικότητα που, όμως, την ήξερα και από παλιά. Εμείς είχαμε απείρως περισσότερο κόσμο να μας ακολουθεί και να έρχεται στις συναυλίες μας από την επίθεση που μας έγινε για αυτό το πράγμα. Δηλαδή τα εισιτήρια που κάναμε φέτος, σαν Πυξ Λαξ, συγκρίνονται μόνο με το 1999-2000. Από την αμέσως προηγούμενη χρονιά, πριν από την ανήθικη και άδικη επίθεση που δεχθήκαμε, τριπλασιάστηκαν.

Η τοξικότητα βγαίνει με πολλές μορφές και όλοι την έχουμε βιώσει. Υπάρχουν τοξικότητες απέναντι σε ανθρώπους που το κοινό τους αγαπάει. Έχω διαβάσει ένα σχόλιο, τώρα που το θυμάμαι παιδιά, που με είχε ενοχλήσει αφάνταστα και ήθελα να βρω ποιος είναι αυτός ο τύπος να τον πλακώσω στο ξύλο. Πραγματικά, δηλαδή, αν και με τα social media δεν έχω ιδιαίτερη επαφή» πρόσθεσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας στην ΕΡΤ. «Όταν πέθανε ο Μάνος, το 2010, την ημέρα εκείνη ή την επόμενη έγραψε ένας τύπος “άντε με το καλό και η σειρά του Πλιάτσικα και του Στόκα”. Δηλαδή υπήρξε άνθρωπος ο οποίος ευχόταν να πεθάνουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι», κατέληξε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This