Αδερφός Στέφανου Κασσελάκη: «Όταν μου είπε ότι είναι με τον Τάιλερ του είπα ότι τον αγαπώ με όποιον κι αν είναι»

Ο Στέλιος Κασσελάκης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αδερφό του

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Στέλιο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα για να τον στηρίξει στον αγώνα του για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέλιος Κασσελάκης, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τα παιδικά τους χρόνια, για το πως έχει μεταβολίσει η μητέρα τους αυτή την ξαφνική δημοσιότητα, για το πως αποδέχθηκε την σεξουαλικότητα του αδερφού του και για τους λόγους που οδήγησαν την οικογένεια να μεταναστεύσει στην Αμερική.

«Έχουμε 8 χρόνια διαφορά είμαι μεγαλύτερος. Ο Στέφανος πάντα ήταν ένα παιδί άτακτο δε στο κρύβω τον κυνηγούσε στο σπίτι πάρα πολλές φορές και εγώ έτρωγα το ξύλο μετά από τους γονείς μου γιατί ήταν μικρότερος. Εγώ είμαι αυτός που τον παίρνω όταν έχω πρόβλημα είναι πάντα εκεί για μένα…όταν εκείνος έχει θέμα το καταλαβαίνω στη φωνή του κατευθείαν» είπε αρχικά ο αδερφός του Στέφανου Κασσελάκη.

«Όλα αυτά τα γεγονότα που έγιναν με την οικογένειά μου, έγιναν για εμένα ευτυχώς όταν ήμουν στο εξωτερικό ήδη στο πανεπιστήμιο. Ο Στέφανος δυστυχώς το παιδάκι πέρασε πάρα πολύ δύσκολα με την οικογένειά μου. Ψυχολογικά για ένα παιδάκι μικρό να περάσει πράγματα δύσκολα με τόση στεναχώρια» πρόσθεσε.

 «Ο Στέφανος μου είπε ότι θα βάλει υποψηφιότητα στο ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν το ανακοινώσει και του “λέω είσαι τρελός”; Εγώ εγωιστικά που λέμε τον θέλω κοντά μου στην Αμερική. Στεναχωριέμαι για τα σχόλια για την οικογένειά μου» τόνισε ο Στέλιος Κασσελάκης.

 «Όταν μου παρουσίασε τον Τάιλερ του είπα “εγώ Στέφανε σε αγαπάω με οποιονδήποτε άνθρωπο και αν είσαι στη ζωή σου”. Η μητέρα μου πηγαίνει στο πανεπιστήμιο όλη μέρα και δουλεύει συγκεντρώνεται στη δουλειά της και προσπαθεί και υπάρχει περίπτωση να έρθει και θέλει να έρθει απλά φοβάται τα media γιατί εκείνη έφυγε από την Ελλάδα με στεναχώρια» κατέληξε.

 

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ