Η Ρεάλ Μαδρίτης ανοίγει αλυσίδα εστιατορίων fast food ανά την υφήλιο

Ένας εμβληματικός χώρος για τους 600 εκατομμύρια οπαδούς του συλλόγου

Must Read

UNO By Real Madrid είναι η επωνυμία αλυσίδας fast food που ανοίγει η Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο την επέκταση του brand name της ισπανικής ομάδας σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το πρώτο εστιατόριο των μερένγκες θα ανοίξει στο Μεξικό τον προσεχή Οκτώβριο.

«Το UNO By Real Madrid δημιουργήθηκε με στόχο να γίνει διεθνές σημείο αναφοράς σε αυτό το είδος εστιατορίου, το οποίο θα γίνει σημείο αναφοράς για την ποιότητα του φαγητού. Μέσω μιας καινοτόμου ιδέας φιλοδοξεί να γίνει ένας εμβληματικός χώρος, όπου οι 600 εκατομμύρια οπαδοί του συλλόγου σε όλο τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν υγιεινό, ποιοτικό φαγητό, να συναντηθούν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να αγοράσουν τα επίσημα προϊόντα του συλλόγου» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της η Ρεάλ.

Στο πλαίσιο του promotion της επωνυμίας της Ρεάλ Μαδρίτης εντάσσεται και η δημιουργία της καμπάνιας «Hungry for more».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This