Παθιασμένα φιλιά ανάμεσα σε Ράμμο και Κουρεντή που δίνουν… δικαιώματα (video)

Must Read

Τι τρέχει με τον Αναστάσιο Ράμμο και τη Μυριέλλα Κουρεντή; Το τελευταίο διάστημα έντονες είναι οι φήμες που θέλουν τον γοητευτικό τραγουδιστή και την όμορφη ηθοποιό να συνδέονται συναισθηματικά. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκαν κάποιες φωτογραφίες τους από το Κέντρο Αθηνών, όπου τραγουδάει φέτος για δεύτερη χρονιά ο Αναστάσιος, στο σχήμα με πρωταγωνιστή τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Οι εικόνες αυτές, όπου οι δύο καλλιτέχνες ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, δημιουργώντας απορίες και ερωτήματα. Αυτό έως χθες, που ανέβηκε στο διαδίκτυο το βιντεοκλίπ του Ράμμου για τη νέα επιτυχία του «Σε δυο μόνο μάτια», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί η Μυριέλλα Κουρεντή και μάλιστα οι σκηνές που μοιράζεται με τον Αναστάσιο είναι «καυτές», με τους δυο τους να ανταλλάσσουν ερωτικά φιλιά και αγκαλιές.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωριμία των δύο καλλιτεχνών έγινε στα γυρίσματα του εν λόγω βιντεοκλίπ, όπου ταίριαξε άριστα η χημεία τους, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό και στις σκηνές του. Έκτοτε κάνουν παρέα, δίχως να έχει ξεκαθαριστεί ακόμη από καμία πλευρά αν η σχέση τους είναι μόνο φιλική ή και κάτι παραπάνω.

Ο Ράμμος, πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε αινιγματικά ότι είναι πολύ ερωτευμένος, αλλά όχι σε σχέση. Από την άλλη μεριά, η ηθοποιός της σειράς του Alpha «Ελα στη θέση μου» δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This