Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Aν στη θέση του τραγουδιστή ήταν τραγουδίστρια, θα ήταν πρώτο trend»

Το γνωστό μοντέλο ξέσπασε δημόσια για την παρενόχληση σε γνωστό τραγουδιστή!

Must Read

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο μέσα από το οποίο φαίνεται μία γυναίκα να παρενοχλεί τον Βαγγέλη Κακουριώτη την ώρα που τραγουδάει σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Tο γεγονός αυτό έκανε έξαλλη Δήμητρα Αλεξανδράκη και με μία σειρά από stories που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφέρθηκε στο Ελληνικό metoo τονίζοντας πως η παρενόχληση δεν έχει φύλο και πως ότι ισχύει για τις γυναίκες ισχύει και για τους άντρες.

«Αυτό το κίνημα το Metoo απευθύνεται μόνο σε γυναίκες που δέχονται κακοποίηση από άντρες ή γενικά προστατεύει όλους τους ανθρώπους του κόσμου, ανεξαρτήτως φύλου; Γιατί δεν δέχονται σεξουαλική παρενόχληση μόνο οι γυναίκες, δέχονται και οι άντρες. Είναι το ισχυρό φύλο, αλλά συμβαίνει.

Που αν στη θέση του τραγουδιστή ήταν τραγουδίστρια, όλα τα κανάλια σήμερα, όλα τα social media θα είχανε ξεχάσει τα πάντα και θα ήταν πρώτο trend», είπε αρχικά το γνωστό μοντέλο και στην συνέχεια ανάρτησε το επίμαχο βίντεο με τον Βαγγέλη Κακουριώτη στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

«Όπως σε εμάς τις γυναίκες δεν μας αρέσει να μας ακουμπάει κάποιος που δεν θέλουμε, έτσι και στους άντρες δεν τους αρέσει να τους ακουμπάνε κάποιες που δεν θέλουνε. Είναι απλό, δεν αλλάζει η κίνηση, είναι η ίδια. Είτε την κάνει άντρας προς γυναίκα, είτε γυναίκα προς άντρα. Αυτό έχω να πω», συμπλήρωσε η Δήμητρα Αλέξανδράκη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This