Το ελληνικό ραδιόφωνο είναι φτωχότερο και θλιμμένο: Πέθανε ο Δημήτρης Μαχαίρας

Αντίο στον πιο χαμογελαστό και καλόκαρδο ραδιοφωνικό παραγωγό και DJ

Must Read

O Δημήτρης Μαχαίρας, πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός του bwinΣΠΟΡ FM και DJ πέθανε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου μετά από μάχη που έδινε τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο φίλος και συνεργάτης του Βασίλης Γερασίμου γράφοντας: «Αδερφέ μου γιατί? Πού πας φιλαράκο μου? Καλό σου ταξίδι Μητσάρα μου, ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει… Θα πας να βρεις την μανούλα σου την Κυρία Αθηνά… Καλό Παράδεισο καλέ μου φίλε… Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…»

O Δημήτρης Μαχαίρας επί σειρά ετών έκανε βραδινή εκπομπή στο αθλητικό ραδιόφωνο του bwinΣΠΟΡ FM και έπαιζε μουσική ως DJ σε πάρα πολλά νυχτερινά μαγαζιά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ήταν το πιο χαμογελαστό και καλόκαρδο παιδί και μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όλοι για εκείνον και όμορφες αναμνήσεις να τους συνοδεύουν.

Σε ανακοίνωσή του ο bwinΣΠΟΡ FM αναφέρει: «Ένας παλιός γνώριμος των ακροατών του bwinΣΠΟΡ FM δεν είναι πια μαζί μας. Ο Δημήτρης Μαχαίρας, ο οποίος για πολλά χρόνια κρατούσε συντροφιά τις πρωινές ώρες στους ακροατές της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου. Ο bwinΣΠΟΡ FM και το sport-fm.gr εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στους ανθρώπους του Δημήτρη Μαχαίρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Πριν από περίπου 3 χρόνια ο Δημήτρης Μαχαίρας είχε χάσει τη μητέρα του μέσα σε λίγες μόλις ώρες, αφού διαγνώστηκε ότι πάσχει από κορονοϊό.

Πάρα πολλοί συνάδελφοί του και συνεργάτες, φίλοι και γνωστοί τον αποχαιρετούν μέσα από αναρτήσεις στα social media.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This