Η νέα αιχμηρή ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου – Η ειρωνία για τον Στεφάνο Κασσελάκη: «Σκίσε τα δίχτυα παιχταρά μου»

Must Read

Ο Γρηγόρης Πετράκος δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιτεθεί κατά της κυβέρνησης ειδικά όσον αφορά τα εμβόλια COVID-19, και την επιβολή των περιοριστικών μέτρων και της χρήση μάσκας.

Ο γνωστός τραγουδιστής πολλές φορές εκφράζεται μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media για θέματα που τον απασχολούν.

Έτσι λοιπόν κι αυτήν την φορά προέβη σε μία αιχμηρή ανάρτηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, στην οποία τόνιζε πως η τωρινή κυβέρνηση φέρνει την καταστροφή σε όλα τα επίπεδα, ενώ αναφέρθηκε και στην εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, τον οποίο απ’ ότι φάνηκε δεν τον εμπιστεύεται και πολύ.

Να σημειωθεί πως δεν τον κατονομάζει ωστόσο τον φωτογραφίζει.

«Κάποιοι άνθρωποι αντιστάθηκαν στη λαίλαπα κι έφτιαξαν νέους πολιτικούς φορείς. Δεν ήταν τέλειοι και είχαν τα προβλήματά τους αλλά ήταν απλοί άνθρωποι σαν κι εμάς. Ο κόσμος τους έδωσε από 0.1 έως 0.6%.

Αυτή η κυβέρνηση κάθε μέρα που μένει θα είναι και μια πληγή, μια καταστροφή, μια εθνική προδοσία. Πιθανότατα να μη βγάλει ούτε τη μισή θητεία της.

Βλέποντας αυτό οι Άρχοντες έφεραν εσπευσμένα τον “επόμενο” εξ Αμερικής.
Και μάλιστα με όλα τα απαιτούμενα προσόντα της ατζέντας. Και έτρεξαν σαν αλαφιασμενοι να γραφτούν να το ψηφίσουν.

Για τα μικρά κόμματα και τους νέους ανθρώπους είπαν ως δικαιολογία που δεν τους ψήφισαν ότι “δεν ενώθηκαν”.

Ότι μπορεί κάποιοι να είναι βαλτοί… Ότι δεν έχουν πρόγραμμα…

Αυτός με ποιον ενώθηκε; Αυτός δεν είναι βαλτός; Ποιό πρόγραμμα είπε ότι θα ακολουθήσει;
Τί είπε ότι θα κάνει για τα θέματα που μας καίνε (μνημόνια, μεταναστευτικό, Αιγαίο, υπογεννητικότητα, υποχρεωτικότητες κλπ)

Οι πρώτες του δεσμεύσεις ήταν ότι θα ξεχωρίσει Κράτος – Εκκλησία και ότι θα εξασφαλίσει την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Αυτά είναι τα προβλήματα μας…

Οι καθημερινοί αγώνες τόσων ανθρώπων υπερφαλαγγίστηκαν από χορηγούμενα βιντεακια στο tiktok με χαριτωμένο σκυλάκι και αφιερώματα στην Καινούργιου για το πως μαζεύει ο Σωτήρας τα κακάκια του σκύλου με το σακουλάκι.

Απ’ την άλλη ο τωρινός αφήνει όλη την Ελλάδα να καεί, να πνιγεί και να πεθάνει από την πείνα! Δίνει την πάσα για αλλαγή. Θα βγει ο Ρόναλντο και θα μπει αλλαγή ο Μέσι, να μας βάλει τα επόμενα γκολ.

Σκίσε τα δίχτυα παιχταρά μου!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This