Βαρύ πένθος για τη Λίζα Δουκακάρου: Πέθανε η αδερφή της

«Αντίο κοριτσάκι μου Πάλεψες τόσο σκληρά, προσπάθησες, αντιστάθηκες ,με χαμόγελο και το κεφάλι ψηλά» έγραψε μεταξύ άλλων για το θάνατο της Εύας

Must Read

H δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς έχασε την αδερφή της Εύα, την οποία αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H Λίζα Δουκακάρου είχε επίσης χάσει τον σύζυγό της Στέλιο Εμβαλωμένο σε ηλικία 59 ετών από ανακοπή καρδιάς το 2012.

Η δημοσιογράφος ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με πολλές φωτογραφίες της ίδιας και της αδερφής της το οποίο συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Αντίο κοριτσάκι μου Πάλεψες τόσο σκληρά, προσπάθησες, αντιστάθηκες ,με χαμόγελο και το κεφάλι ψηλά …κι εγώ εκεί δίπλα σου να μετράω όνειρα, ελπίδες, στιγμές. Θα σου κρατάω πάντα το χέρι ,όπως τότε μικρές…Θα νικήσεις σου έλεγα, θα περάσουν όλα, θα είναι καλύτερα αύριο στην πατρίδα σου υποσχέθηκα…Δεν τα κατάφερα αδελφούλα συγνώμη. Καλό σου ταξίδι ΕΥΑΚΙ μου. Καλό δρόμο ψυχή μου».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This