Δίχασε και πάλι το κοινό ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φιλώντας ξανά την κόρη του στο στόμα

Είναι μια κίνηση που συνηθίζουν και ορισμένοι δε βλέπουν με καλό μάτι

Must Read

Ακόμα μια φορά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φίλησε πεταχτά τη μοναχοκόρη του Χάρπερ Μπέκαμ στο στόμα κατά τη διάρκεια ενός βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δυο τους και το ανέβασαν στο Instagram με τους followers ακόμη μια φορά να διχάζονται για το αν αυτό είναι σωστό ή όχι.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνηθίζει να φιλά πεταχτά στο στόμα την κόρη του από τότε που ήταν πολύ μικρή και αυτό έγινε και τώρα, που η 12χρονη πλέον Χάρπερ Μπέκαμ, τον έβαφε για να παρακολουθήσουν οικογενειακώς το σόου της μητέρας της Βικτόρια Μπέκαμ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου.

Στο βίντεο φαίνεται η Χάρπερ να βάζει πούδρα στο πρόσωπο του μπαμπά της ενώ από πίσω ακούγεται το κομμάτι “Style” της Τέιλορ Σουίφτ. Στο τέλος του βίντεο, ο μπαμπάς της δίνει ένα φιλί στο στόμα.
 
«Ωραία η σχέση πατέρα και κόρης αλλά το φιλί στο στόμα δεν μου φαίνετια σωστό. Είναι μια νεαρή κυρία τώρα και όχι βρέφος» σχολίασε κάποιος από τους ακολούθους τους.

Υπήρχαν όμως και αυτοί που βρήκαν πολύ τρυφερή την συγκεκριμένη κίνηση και σχολίασαν: «Κάθε κορίτσι χρειάζεται έναν πατέρα σαν κι αυτόν», «αυτό είναι κάτι πολύτιμο», «λιώνω με το βίντεο, τι καταπληκτικός πατέρας και τι πρότυπο», «μην ντρέπεσαι που φιλάς την κόρη σου, η σχέση σας είναι πανέμορφη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This