Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός μου είπε “να μην κρατήσεις το παιδί”! Έπαθα σοκ»

«Δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα πουν όλα αυτά» είπε για τα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη κατά καιρούς.

Must Read

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου 10 μήνες μετά την γέννηση του γιου της.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Βάφτισαν τον γιο τους

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε ποδαρικό, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνης της και στον πόλεμο που δέχθηκε από διάφορους συναδέλφους της, γεγονός το οποίο την επηρέασε με αποτέλεσμα να υπάρξουν επιπλοκές.

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα συνεργαζόμουν γιατί δεν την εκτιμώ»

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι του ατάλαντου κι άλαλου γωνία»

Δείτε επίσης: Τίνα Μεσσαροπούλου για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν ποτέ καλή παρουσιάστρια»

Δείτε επίσης: Mύλος έγιναν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Φωτεινή Πετρογιάννη: Ξέσπασε κόντρα άνευ προηγουμένου

«Γενικά είχα εύκολη εγκυμοσύνη αλλά απ’ όταν έκανα μία τηλεοπτική εμφάνιση και μετά ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων και έκτοτε εγώ είχα πάρα πολλές επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, είχα σκάσει. Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα», περιγράφει στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων, ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: ποιο είναι το χειρότερο σενάριο; Μου λέει: να μην κρατήσεις το παιδί. Έπαθα σοκ», εξομολογείται αμέσως μετά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά», καταλήγει.

Δείτε επίσης: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πόσα κιλά είναι: Έδειξε τη ζυγαριά της στο Instagram

@newsbreakgr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο γιατρός μου είπε “να μην κρατήσεις το παιδί”! Έπαθα σοκ» #spyropoulou #spiropoulou #konstantinaspiropoulou #spiropouloukostantina

♬ original sound – newsbreak – newsbreak

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στα λάθη του παρελθόντος που της χρεώνουν οι συνάδελφοί της, τονίζοντας πως: «Το παρελθόν είναι γεγονότα που συνέβησαν κάποια άλλη δεδομένη στιγμή. Καλό είναι να το σεβόμαστε, να το αγαπάμε, να το αγκαλιάζουμε και να το αφήνουμε στην ησυχία του. Και για τους άλλους μιλάω».

«Δεν υπήρχε κάποιο βιβλίο, κάποιο εγχειρίδιο που να σου λέει ότι όλα θα τα κάνεις τέλεια. Καλό είναι λοιπόν άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη να μη βάζουν σάλτσες. Ξέρεις, ακούω τόσα πράγματα και τώρα που έχουν περάσει και τόσα χρόνια το θεωρώ και λίγο άστοχο όλο αυτό», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

«Μεγαλώνεις, αναθεωρείς, αλλάζεις. Σκασίλα μας τώρα τι έγινε τότε με το ένα και με το άλλο. Ακούω και βλακείες, τις προάλλες άκουσα ότι τότε λέει βαφτίστηκε παρουσιάστρια στο Βόρειο Αιγαίο. Ακούω πάρα πολλά. Κατ’ αρχάς δεν ήταν μπροστά κάποιοι άνθρωποι για να τα πουν όλα αυτά. Τους ευχαριστώ που βάζουν αυτές τις πινελιές στην πορεία μου», επισημαίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Λένε ότι ήξεραν τι έγινε και πώς έγινε. Ακούω διάφορα αλλά λυπάμαι, δεν ήξεραν», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όσον αφορά την τηλεοπτική της επιστροφή παραδέχτηκε πως την σκέφτεται ενώ ταυτόχρονα την προβληματίζει κιόλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This